Topbaş'ın aşk mektubu!

Topbaş'ın aşk mektubu!

'Uyku girmez gözüne yari güzel olanın...'

Uyku girmez gözüne yari güzel olanın...Kadir Topbaş'ın aşk mektubu böyle başlıyor. Sevgililer Günü'nde 35 yıllık eşine değil, gazetelere verdiği tam sayfa ilanla İstanbul'a ilan-ı aşk etti, üstelik Leyla ile Mecnun'u kıskandıracak dizelerle 'Trafiğini sevdim, en çileli günlerini sevdim' diyerek oy istedi...



"Seninle kaç sevgililer günü yaşadık İstanbul... Boğazını, sahillerini, tarihini değil, sadece en çileli günlerini de sevdim. Gecekondularında yaşayan mütevazı insanlarını sevdim, köprü trafiğinde sabırla beklerken süzülüp giden gemilerini seyretmeyi sevdim. Suya hasret günlerinde bakımsız sebillerini, şadırvanlarını sevdim. Sokaklarına çöp kokuları sindiğinde kokunu akasyalarında buldum senin.. O kokuyu sevdim. Sana hep inandım İstanbul. Çoklarının bıkıp usandığı günlerde bile. Ve zaman, benim gibi düşünenlere, sana inanan milyonlara, o tarihi fırsatı verdi. Görkemli geleceğine doğru yola koyuldun.

Ve gün geldi, senin gibi güzeller güzeli şehrin idaresi bana verildi.

Bunu, görevlerin en onurlusu, en yücesi bildim. Bu görevi bana, seni kaprislerinle seven, her şeye rağmen sende yaşayan sade insanların verdi. 'İstanbullu olmak, İstanbul'u sevmektir' diyenler verdi. Seninle 5 yılımı çalıştığımın farkına bile varmadan ama hep çalışarak geçirdim. Gece gündüz çalıştıkça seni daha çok sevdim. Sana hizmet etmek varken yorulmak da neymiş! Çünkü sen İstanbulsun. Şehirler güzelisin. 15 milyon aşığınla memleketin dört bir yanındaki sevdalınla... Sevgililer Günün kutlu olsun İstanbul."


AKARCALI'NIN ZOR ANLARI

AK Parti'nin Çankaya Belediye Başkan adayı Bülent Akarcalı da eline bir çiçek aldı, sokağa çıktı. Sevgiler Günü hatırası için kareye girerken olası icraatlarını anlatmaya çalıştı, adaylar arasında en çok işi zor; çünkü Akarcalı, yerel seçimlerde CHP'nin kalesini fethetmeye çalışacak.

CHP'yi aklından çıkaramadığı için olsa gerek Mamak Belediyesi'nin AKP'li olduğunu bile unuttu ve AKP'li Akarcalı öyle bir pot kırdı ki...

İşte siyasetin 14 Şubat'ı...
kanaldhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.