THY personelinin kıyafetini yolcuların oyları belirledi

THY personelinin kıyafetini yolcuların oyları belirledi

Türk Hava Yolları (THY) yer hizmetleri ve satış personelinin modacı Faruk Saraç imzalı yeni kıyafetleri, defileyle tanıtıldı.

THY'nin kadın ve erkek tüm yer hizmetleri ve satış personeli için hazırlanan 250 parçalık koleksiyondan oluşan yazlık ve kışlık üniformaları müşterilerin beğenisine sunuldu.



Mankenler tarafından tanıtılan pardösüden kabana, şemsiyeden çantaya, kaşkoldan ayakkabıya her detayın düşünüldüğü kıyafet ve malzemeler izleyicilerin oylarıyla belirlendi. Yeni üniformalarda ana renk olarak lacivert ve kırmızı kullanıldı. Tüm gömleklerde beyaz renk, armalar ve düğmelerde ise lacivert ve kırmızı renk tercih edildi. Defilede apron ve kargo çalışanları için hazırlanan yeni kıyafetler de sunuldu. THY, daha önce ünlü modacı Cemil İpekçi ile düzenlediği defileli tanıtımı, bu kez Faruk Saraç için gerçekleştirdi.

THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, 6 yıldır başarılı çalışma yürüttüklerini ifade ederek, 'kaliteli hizmet anlayışı' sayesinde başarıyı yakaladıklarını söyledi. "Yolcularımız yıldızlarımızdır." diyen Kotil, "Hem gökyüzünde hem yerde yıldızlara layık bir hizmet vermek için personelimizi de yıldız gibi giydirmeyi amaçladık. Bu kıyafetler 4 bin 600 THY personeli tarafından dünyadaki 110 noktada kullanılacak." şeklinde konuştu.

zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.