TESK'TEN YENİ YIL UYARISI: "SAHTE ALKOL ŞİŞELERİNE DİKKAT

TESK'TEN YENİ YIL UYARISI: "SAHTE ALKOL ŞİŞELERİNE DİKKAT

ANKARA (ANKA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni yılda vatandaşları sahte içkilere karşı uyardı. Palandöken, Tütün ve Tütün Mamülleri ve Alkollü İçecekler Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından onayl

Palandöken, yeni yıl nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, esnaf ve sanatkarlar için hayırlı bir alışveriş yılı dileğinde bulundu. Vatandaşların alkol sınırını aşmaması uyarısını yapan Palandöken, “TESK olarak yeni yılda 81 Esnaf ve sanatkarlar Odalar Birliği, 13 Federasyon ve 3 bin 148 odaya genelge yaparak tedbirlerimizi aldık. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonuna ait odalarımıza bağlı taksi duraklarımızda taksi ihtiyaçları karşılanacaktır. Taksi duraklarının 24 saat telefonları ve bulundukları eğlence mekanlarına taksi çağırma olanakları var" dedi.
Palandöken, geçen yıl gündeme oturan sahte alkol şişelerine dikkat çekerek, şunları kaydetti:
“Bu yıl başında en tehlikeli konu seyyar ve korsan satıcılar tarafından piyasaya sürülen şişeleri güzel ama insanları öldürebilecek içkilerdir. Bunlardan vatandaşlarımızın uzak durmalarını istiyoruz. İçki kullanan vatandaşlarımızın da mutlaka Tütün ve Tütün Mamülleri ve Alkollü İçecekler Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından onaylanmış olan TAPDK markalı ürünlerden ve yetkili satış noktalarından alınmalı. Albenisi güzel şişelere aldanıp nerde ne olduğu belli olmayan içecekler ile vatandaşlarımız sağlıklarını kötü duruma düşürmesinler.” (ANKA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.