TEKNİKERLER BİRLİĞİNDEN KAMUSEN'E ZİYARET

TEKNİKERLER BİRLİĞİNDEN KAMUSEN'E ZİYARET

TEKNİKERLER BİRLİĞİNDEN KONFEDERASYONUMUZA ZİYARET

 

Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’a nezaket ziyaretinde bulundu.

     Birlik Genel Başkanı Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Konfederasyonumuza düzenledikleri ziyaret sırasında  Tekniker unvanıyla görev yapan memurlar ve sözleşmeli personel için talep ve beklentilerini bir araya topladıkları  bir raporu Genel Başkanımıza sundular.

KILIÇ:TÜRKİYE KAMU-SEN’İN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

     Mesleki eğitimin çok yönlü kalkınmanın temel amaçlarından birisi olduğuna dikkat çeken Teknikerler birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç, Türkiye’de şu anda 623 meslek yüksek okulu bulunduğunu ve bu okullardan 1 Milyon 700 bin teknikerin mezun olduğunu kaydetti. Tekniker meslektaşlarının serbest çalışma ortamı ve özel sektör haricinde kamuda yaşadığı sıkıntıları Genel Başkanımız İsmail Koncuk’a anlatan Başkan Ertan Kılıç, “birlik mensuplarımızın  sorunlarını  Türkiye Kamu-Sen’in bize vereceği destekle çözebileceğimize inanıyoruz. Bu sebeple hazırladığımız talep ve beklentilerimizi biraya getirdiğimiz bu raporu sayın Genel Başkanımız İsmail Koncuk’a sunarak kendisinden bu konuda yardım ve desteğini istedik” dedi.

“TEKNİKERLERİN SORUNLARININ TAKİPÇİSİYİZ”

     Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teknikerler birliğinin kendisine sunduğu “memurlar ve sözleşmeli personel için talep ve beklentilerimiz” başlıklı raporda yer alan her maddeyi ayrı ayrı değerlendireceklerini  ve takipçisi olacaklarını ifade etti. Kamuda tekniker unvanıyla görev yapan memurların sorunlarını da yakından bildiğini kaydeden Genel Başkanımız İsmail Koncuk, “Türkiye Kamu-Sen olarak her platformda teknikerlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini ortaya koymaya devam edeceğiz. Teknikerlerin mali ve özlük haklarının iyileştirilmesi ve diğer konulardaki  taleplerinin çözülmesi noktasında girişimlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.