TABATA, ADIM ADIM KARTAL'A

TABATA, ADIM ADIM KARTAL'A

Sakat olan Delgado'nun yerini Tabata ile doldurmak isteyen Beşiktaş mutlu sona ulaşmak üzere

Başkan Yıldırım Demirören'in, G.Antepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile dün yaptığı görüşmede büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Taraflar bugün bir kez daha bir araya gelecek ve son pürüzleri gidermeye çalışacak.


Sona doğru

Başkan Demirören ile G.Antep arasında yapılan bonservis pazarlığında büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Delgado'nun yerine

Delgado'nun yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle 10 numara arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, Gaziantepsporlu Tabata'nın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Önceki gün İtalya'dan dönen başkan Yıldırım Demirören'in, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile bir kez daha görüştüğü ve yapılan bonservis

pazarlığında büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Ödeme planında pürüz

İki kulübün yaklaşık 7 milyon euro'ya el sıkıştığı iddia edilirken, sadece ödeme planında pürüzlerin yaşandığı ifade edildi. Başkan Yıldırım Demirören'in bugün bir kez daha Gaziantepspor yönetimi ile görüşerek, ödeme planındaki pürüzleri ortadan kaldırması bekleniyor. Bu gelişmeden sonra Brezilyalı oyun kurucu Tabata'nın birkaç gün içinde Beşiktaş'a imza atacağı iddia edildi.

Tabata kimdir?

Doğum tarihi: 19 Kasım 1980 Doğum yeri: Araçatuba (Brezilya) Mevkii: Orta saha Forma numarası: 10 Boyu: 1.71 Kilosu: 65 Geldiği kulüp: Santos Geçen sezon ne yaptı: Forma giydiği 26 maçta 11 gol atıp, 7 de asist yaptı. 48'i isabetli 101 şutla orta saha oyuncuları arasında en çok şut atan isim oldu.

fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.