Şüpheli okul servisiyle kaçtı

Şüpheli okul servisiyle kaçtı

Dur ihtarına uymayan otomobildeki şüpheli, yaya olarak kaçtı. Yolda bir öğrenci servis minibüsüne binen polisin kovaladığı kişi, 500 metre sonra araçtan inip ara sokakta izini kaybettirdi.

ZEYTİNBURNU'nda dün saat 19.00 sıralarında uygulama yapan Yunus ekipleri, içerisinde iki kişi bulunan 34 DY 6103 plakalı otomobil, 'dur' ihtarına uymadı. Polis, peşine düştüğü otomobili kısa kovalamacadan sonra durdurup sürücü Melih Ç.'yi gözaltına alırken araçta bulunan ikinci kişi koşarak uzaklaştı. Kaçan şüpheli, Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servis aracı yavaşlayınca minibüse bindi. Ahmet Güneş'in kullandığı ve içinde iki öğrencinin bulunduğu servis minibüsünden 500 metre sonra inen şüpheli ara sokakta izini kaybettirdi.

Otomobilde yapılan aramada iki tabanca ele geçti. Gözaltına alınan sürücü Melih Ç., Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi'ne götürüldü. Servis sürücüsü Ahmet Güneş ise polise şunları söyledi: “Bir öğrenciyi indirdikten sonra hareket edeceğim sırada şüpheli zorla minibüse bindi. Elinde silah görmedim. Önce sarhoş olduğunu düşündüm. Caddeye kadar gittikten sonra bırakırım diye düşündüm. Minibüsü ara sokağa çekmemi istedi. Ben de ara sokağa girince teşekkür ederek indi. Polisten kaçtığını bilmiyordum.'' Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.