Son cümlesi okul müdürünü yaktı

Son cümlesi okul müdürünü yaktı

Bakanlığın soruşturma başlattığı Aydın, durum tespiti yapmak istediğini belirterek, '30 yılık öğretmenim. Yanlış anlaşıldım. Son cümlemin kurbanı oldum' diye kendini savundu.

EN SEÇKİN OKULDU
Mustafa Aydın'ın  suça meyilli öğrencilerine isyan ettiği Dumlupınar İlköğretim Okulu ,bir zamanlar Erzurum'un en seçkin okullarındandı. 1962'den bu yana eğitim veren okulun duvarlarını ünlülerin resimleri süslüyor. Mezunları arasında Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve sinema sanatçısı Tarık Akan'dan rektörlere birçok isim var.
Bakanlık tarafından açığa alınan ve hakkında soruşturma başlatılan okul müdürü Mustafa Aydın ise tam 2 yıl önce rotasyon uygulamasıyla Dumlupınar İlköğretim Okulu'na müdür olarak atanmış. İkili eğitim verilen okulun 600 öğrencisi var.

'BREZİLYA'DA SOKAK ÇOCUKLARI YOK EDİLMİŞTİ'
OKUL Müdürü Mustafa Aydın öğrencilerine yönelik şunları söylemişti: 'Çocuklar genellikle hırsız. Çocuklara devamlı 'Anneniz yoğurt mayalıyor mu' diye sorarım. 'Mayalıyor' diyorlar. Bir kere yoğurt bozuksa, mayası bozuktur. Aile ne ise, çocuğu odur...  Analar ne kadar kültürlü olursa, yetişecek nesil o kadar kültürlüdür.... Yıllar önce Brezilya'da sokak çocuklarını yok etmek için bir örgüt kurulmuştu. Kusura bakmayın, belki biraz anormal gelebilir ama ben şunu istiyorum: Tıp bu kadar gelişti, yüz nakli yapılıyor. Emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana, millete, bu ülkeye zararlıysa yürümeden yok edilsin.'

 http://www.aksam.com.tr/son-cumle-beni-yakti--100199h.html

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum