Slogan: 10+3

Slogan: 10+3

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yeniden aday olduğunu açıkladı.

Sarı lacivertli kulüpte 10 yıldır başkanlık görevini sürdüren Aziz Yıldırım'ın medya temsilcilerine görevde olduğu süre içerisindeki icraatlarını anlattığı toplantıda panolar, barkovizyon gösterisi ve bir çok yerde "10+3" yazması dikkat çekti.

Yıldırım yaptığı konuşmada "Başladığımız işi mutlaka bitireceğiz, yarım bırakmak istemiyoruz. Değişime de açığız. Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulundan yeniden adayım" sözleriyle başkan adaylığını açıkladı. Bu sözlerinin ardından Yıldırım'da salondakilerden büyük alkış aldı.

"ARAGONES'İN 2 YILLIK DAHA SÖZLEŞMESİ VAR"

Seçimli Olağan Genel Kurul'da yeniden aday olacağını açıklayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gönderileceği yönünde spekülasyonlar yapılan teknik direktör Luis Aragones'le ilgili açıklamalar yaptı.

Yıldırım medya temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada, teknik direktör Aragones'in 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu belirterek, "Ligin bitimine 3 hafta kala göndermek hem Avrupa tarafından tanınan Aragones'in kariyerini zedeler hem de bizim krumsal yapımıza ters olur. Arangones gibi bir hoca şimdiye kadar hiç görevinden kovulmamış. Genel Kurul'un belirleyeceği yeni yönetim karar verir ve yeniden değerlendirir" diye konuştu.

Yıldırım'ın toplantıda yaptığı açıklamalardan bazı başlıklar:

*KÖKLÜ BİR REVİZYONA GİRECEĞİZ"

*"SAVAŞAN FENERBAHÇE RUHUNU GERİ GETİRECEĞİZ"

*"BU SENE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN UZAK KALACAĞIMIZ SON SENE OLACAK"

*"BU SENE YAŞANANLAR FENERBAHÇELİ OLAN HERKESİ DERİDNDEN ÜZMÜŞTÜR. BUNUN FARKINDAYIZ"

*"BİR SPOR KULÜBÜNÜN VİTRİNİNDEKİ BRANŞINI FUTBOL OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

*"10 YILLIK BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR BUNDAN SONRAKİ 3 YIL BOYUNCA DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ"

BASIN TOPLANTISI KAHVALTILI TOPLANTIYA DÖNÜŞTÜ

Sabah saat 10.00'da Faruk Ilgaz tesislerinde yapılacak toplantı için televizyonların canlı yayın araçları hazırlıklarını tamamladı. Ancak toplantı saatinin hemen öncesinde yayını gerçekleştirecek olan Fenerbahçe muhabirlerinin ve kameraların salona alınmayacağı bildirildi.

Kahvaltılı basın toplantısına sadece Ekonomi müdürleri ve Spor Müdürleri alındı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

MUHABİRLERDEN PROTESTO

Fenerbahçe muhabirleri, basın toplantısını ekonomi ve spor müdürlerinin izlemesini kendilerinin ise salona alınmayarak dışarıda bekletilmesini protesto ettiler.

Fenerbahçe basın sorumlusu Mehmet Çatay, morali bozulan ve salona alınmamalarını protesto eden gazetecileri sakinleştirmeye çalıştı. Bir ara Fenerbahçe dergisi ve fenerbahce.org muhabiri Tolga Ovalı da engele takılarak diğer FB muhabirleri gibi içeri giremedi. Daha sonra Çatay, özel izinle ovalıyı salona aldırdı.

Fenerbahçe muhabirleri toplantının bir bölümünde içeriye alınarak 10 dakika fotoğraf çekmelerine izin verildi.
hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.