Yüksekokulun Finansmanı Anfi Satışlarıyla Karşılanacak

Denizli'nin Tavas İlçesine Açılacak Yüksekokul Binasında Çalışmalar Devam Ederken, Nakit İhtiyacı, Anfilerinin İsim Karşılığında Satılmasıyla Karşılanacak.

Denizli'nin Tavas ilçesine açılacak yüksekokul binasında çalışmalar devam ederken, nakit ihtiyacı, anfilerinin isim karşılığında satılmasıyla karşılanacak.

Eski tütün depolarının yüksekokul binasına dönüştürüldüğü çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Konuyla ilgili olarak, Tavas Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nda halk katılımlı dernek toplantısı düzenlendi. Başkanlığını Kaymakam Yusuf Güler'in yaptığı toplantıya sivil toplum örgütü ve siyasi parti temcileriyle oda başkanları da katıldı.

Bazı odalar, yüksekokul için toplu bağışta bulunurken, ihtiyaç duyulan paranın tamamlanası için hayırsever işadamlarından yardım talep edilmek üzere komisyon kuruldu.

İlk aşamada yüksekokulun her anfisi için bir bedel belirlenecek. Bunu karşılayan kişinin kendi veya istediği birisinin ismi isim anfiye verilecek.

Yüksekokul Derneği'nin şu an 21 bin YTL'si olduğunu, 250 bin YTL'ye daha ihtiyaç duyulduğunu belirten Kaymakam Güler, ilçe halkından destek beklediklerini söyledi.

Eldeki imkanlarla da okulun açılabileceğini fakat istenen kalitede olmayacağını vurgulayan Güler, "Kalıcı okul istiyoruz. Buraya gelen öğrenci, aradığı her imkânı bulmalı. Mezun olunca da ilçemizden iyi intibalarla ayrılmalı." dedi.

Yüksekokul binasında cep sineması ve yüzme havuzu gibi her türlü sosyal tesisin bulunacağını aktaran Güler, ilçeye katkısı olan bölümlerin açılacağını sözlerine ekledi.


sondakika.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri