Yöneticilik Sınavına İtirazlar 15 gün içinde yapılmalı

Sınav kılavuzunua göre Müdür ve Müdür yardımcılığı sınavına itirazlar için i5 gün süre bulunuyor

 

EĞİTİM KURUMLARI MÜDÜR BAŞYARDIMCILIĞI VE MÜDÜR YARDIMCILIĞI / MÜDÜRLÜK SEÇME SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

 15. SINAV İTİRAZLARI
 

a..

b. Sınavların sonuçlarına ilanı tarihinden itibaren 15 gün (on beş) içinde Bakanlık kayıtlarına girecek şekilde bir dilekçe ile Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne itiraz yapılabilir. Bu itirazlar itiraz dilekçesinin kayda girdiği tarihten itibaren 15 gün (on beş) içinde incelenerek sonucu ilgiliye bildirilir.
c. İtirazların incelenmesi için aday adına T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara Şubesindeki Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin 5495218/5001 numaralı hesabına 10 (on) TL yatırılması gerekmektedir.
ç. Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmayacaktır.
d. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, banka dekontu eklenmemiş, adı soyadı, imza ve adresleri olmayan dilekçeler dikkate alınmayacaktır.
e. Faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
f. İtirazların cevaplanmasında Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü gelen evrak kayıt tarihi dikkate alınacaktır.
Sınav merkezinde bulunan her türlü sınav evrakının aslı yargı organları dışında, aday dâhil hiçbir kişiye ya da kuruma verilemez ve gösterilemez. Ancak, soruşturma kapsamındaki evrak Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü‟nün onayıyla verilebilir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri