YOLCULARA BAYRAM UYARISI

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyenlerin otobüs ve uçak biletini almak için ellerini çabuk tutmaları istendi.Bayram yaklaştıkça 90 liralık uçak bileti fiyatının 200 liraya çıkabileceği uyarısında bulunuldu...

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehirlerarası otobüs terminalleri yavaş yavaş hareketlenmeye başlıyor. Bugünlerde havayolu şirketlerinden Adana-İstanbul arasında 80- 90 TL arasında değişen fiyatlardan satın alınan 19 Eylül tarihli biletlerin, bayram yaklaştıkça 200 TL'nin üzerine çıkabileceği belirtildi. Bu nedenle vatandaşların bilet almak için acele etmeleri önerildi.

BELGESİZ YERDEN ALMAYIN

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Sekreteri Mevlüt İlgin, her bayram olduğu gibi bu bayramda da otobüs firmalarında hareketliliğin yaşanacağını söyledi. İlgin, bayramda seyahat edeceklerin biletlerini şimdiden gidiş-dönüş olarak almalarını önerdi. Bazı firmaların ek seferler koyabileceklerini belirten İlgin, “Biletler otogar yerine mahalle aralarından kaldırılan belgesiz, sigortasız firmalardan alınmamalı” dedi.

EK UÇAK SEFERLERİ KOYACAĞIZ

Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu da, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle 18-19 Eylül tarihlerinde İstanbul çıkışlı seferlerin Anadolu çıkışlı olanlara göre daha çok talep gördüğünü söyledi. Bolukçu, “Yoğun talep gören hatlar için ilave sefer uygulamayı planlıyoruz” dedi. Pegasus Havayolları Tarifeli Uçuşlar Satış Direktörü Güliz Öztürk ise özellikle bu bayram yurtdışı uçuşlarda artış gözlendiğini bildirdi.

bugün

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri