YÖK Başkanı'na sanal isyan

Sanal alemde popüler olmak isteyen YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın başı dertte...

Facebook hesabındaki arkadaş sayısını artırmak için YÖK’ün bahçesinde beslediği horozunu Bağlantı eden, arkadaş sayısı 4 bin 661’e ulaşan Özcan’ın duvarına binlerce genç, formasyon, lisans tamamlama ve sınavlara ilişkin şikâyetlerini ve taleplerini yazıyor. Özcan bir çoğuna yanıt veremediği için tepki topluyor. Geçen haftasonu yapılan YGS’nin ardından çok sayıda aday, Özcan’a sanal yoldan yüklendi.

- Sınav bir rezaletti. Nasıl bir sistemdir? Yazık günah. Profesör mü seçiyorsunuz, üniversiteye öğrenci mi? ,

- Sınava girerken bu kadar da olmaz dedirten önlemler adı altında biz öğrencilerin stresini katladınız. Bu kadar öğrencinin vebali üstünüzde.

- Uzun paragraflara zaman yetmedi insafsızlar...

- Neymiş YGS kolaymış bu muydu kolay... Haram zıkkım olsun. Öbür dünyada iki elimiz yakanızda olur inşallah. Vicdansızlarr...

- Nefret ettim sizden. Hazırlayacağınız sorular da kazandıracağınız üniversite de alın sizin olsun. Lanet olsun.

- Hocam bu kadar berbat bir silgi görmedim ben. O kadar para veriliyor. Kimse bakmıyor mu bu silgi nasıl siler diye. Bir yeri biraz silmeye kalksak yırtılacak gibi oluyordu. Sorulara diyecek lafım yok zaten. Sınıflara koyduğunuz saatleri az daha küçük yapsaydınız cebime girebilirdi. Herşeyi geçtim tam 50 sayfaydı kitapçık, yuh yani. Berbat sisteminizi geçtim berbat uygulamanızı da alkışlıyorum :)

- Silgi miydi fil derisi miydi anlamadım:)

Radikal

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri