YÖK Başkanı Facebook'tan Horoz Verecek

YÖK Başkanı, horozunu Facebook'ta arkadaş olacağı 2011'inci kişiye hediye edecek. Özcan'ın düne kadar 948 arkadaşı vardı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Bilkent ahalisine 'illallah dedirten' erken öten Çin horozunu, Facebook'ta kendisini takip edecek 2011'inci arkadaşına hediye edecek.

Özcan, sosyal paylaşım siteleri üzerinden kaynaşmaya çalıştığı öğrenciler, akademisyenler ve velilerle kurduğu 'Bize de bekleriz' muhabbetinin ardından, YÖK'ün bahçesinde beslediği horozunu, Facebook hesabında arkadaşı olacak 2011'inci kişiye, hediye etmeye karar verdi.

2011'in ocak ayında açtığı hesabında dün itibariyle takipçi sayısı 948'e ulaşan Özcan, sayfasından YÖK'te yürüttüğü çalışmalarının yanı sıra özel hayatına ilişkin gelişmeleri de paylaşıyor. Öğrencilerin formasyon talepleri, çocuk gelişimcilerin sıkıntıları, türban sorunu da gelen mesajlar arasında yer buluyor. Özcan takipçi sayısını arttırıp daha çok kitleye ulaşma çabasında.

Bilkent'te erken öttüğü için şikâyetlere neden olan Çin horozunu 2011'inci takipçisine hediye etmeye karar veren Özcan, böylece bir taşla iki kuş vurmaya hazırlanıyor.


eğitim gazetesi.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri