Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü’nü Ziyaret Ettik

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü'nü Ziyaret Ettik

Genel sekreterimiz Ahmet Özer ve Ankara 1 Nolu Şube Başkanımız Mustafa Kır, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Sekreterimiz Ahmet Özer, ziyareti sırasında Rektör Doğan’a sendika çalışmalarımız hakkında bilgi verdi. Eğitim kolunda genel yetkili sendika olduğumuzu, üniversitelerde ise üniversite bazında yetki alındığını belirten Özer, her üniversitede yetkiyi almak için çalıştıklarını belirtti. Özer, sendikamızın akademik çalışmalarının da bulunduğunu vurgulayarak Rektör Doğan’a yayınlarımızdan takdim etti. Rektör Doğan da Eğitim-Bir-Sen’in yapmış olduğu bu ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.  Eğitim-Bir-Sen’in akademik yayınlarını takip ettiğini ve çok başarılı bulduğunu ifade eden Doğan, “Bu çalışmaları yapanlara çok teşekkür ediyoruz; akademik personelimizin de bu tip çalışmalara katkıda bulunmasını arzularız.” dedi.

Ankara 1 Nolu Şube Başkanımız Mustafa KIR ise konuşmasında, Ankara’daki üniversitelerin kendi görev alanları içinde olduğunu belirterek, üye sayılarını üniversitede artırmak istediklerini, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ nin de yeni bir üniversite olarak sadece Ankara’nın değil, tüm dünyanın ilgisini çekecek ve tüm insanlığa hizmet verecek bir kapasiteye ulaşmasını temenni ettiklerini belirtti.

Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektiren heyetimiz, üniversite bünyesindeki dekanlıkları ve daire başkanlıklarını da ziyaret etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri