Yenilenmek için dekoratör şart mı?

Yıllarca yaşadığınız mekânı yenilemek veya yeni taşınacağınız eve dekorasyon yapmak mı istiyorsunuz?

Bu fikrinizde her ne kadar kararlı olsanız da ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Sizin işine yardımcı olacak kişi illa da dekoratör olması şart değil. İşte tarzına tarz katmak isteyenlere öneriler...

Melike KAN/Emlak Sabah

İlk adım olarak işe başlamadan önce kendinize “Benim bu işle uğraşacak vaktim var mı?” diye sormanız gerekiyor. Aynı zamanla bu vakitle birlikte ciddi bir araştırmada söz konusu olduğunu unutmayın... Çünkü kullanılacak olan her malzemenin yapısından dolayı size sunacağı dezavantaj ve avantajları bilip bir takım kararlar almak gerekmektedir. Bunun içinde belli bir bilgi birikimi şart!

* İŞTE OTURMAYA KIYAMAYACAĞINIZ KOLTUKLAR...

Eğer ki “Ben bunlardan zevk alıyorum, uğraşırım, araştırırım” derseniz tabi ki kendinizde dekore edebilirsiniz. Günümüz şartlarında bir takım araştırma sonrası pek çok bilgiye ulaşabilir ve iyi bir teknik ekipten hizmet alarak da rahatlıkla dekore edebilirsiniz.

Fakat şunu unutmayın ki dekoratörden alacağınız hizmet, bütün bunların bir paket halinde ve hazır bir şekilde size sunulacağı düşünülürse çok büyük bir avantaj elde etmiş olacaksınız. Dolayısıyla bu iki şartı düşünüp iyi mukayese etmek sizin elinizde…

Ne yapacağınıza kadar verirken de aynı zamanda iyi bir piyasa araştırması yapılması gerekmektedir. “Ben dekoratörle çalışmaktan korkuyorum. Bunun bana çok büyük bir maddi külfeti olur” diye düşünürseniz burada hataya düşebilirsiniz. Çünkü yanlış yapacağınız her işe ödeyeceğiniz fazladan paralar, dekoratörle çalışacağınız ücretten daha yüksek kalabilir.
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri