Yeni kurban Arda

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hakan Şükür, Galatasaray yönetimi ve Haldun Üstünel hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarı-Kırmızılı takımın eski kaptanı, Galatasaray'ı yönetenlerin başarısız geçen her sezonun ardından bir kurban seçtiklerini, geçen yıl da bu ismin Arda Turan olduğunu söyledi.

Futboldan sorumlu yönetici Haldun Üstünel için ağır ifadeler kullanan Hakan Şükür, "Lincoln, Galatasaray teknik direktörüne hakaret edecek gücü nasıl buluyor?" şeklinde konuştu. Yeni yapılanma adı altında başarısızlığın üstünün örtülmeye çalışıldığını iddia eden Şükür, "Gelen giden oyuncu dengesizliğine bakıldığında kadroda çok büyük değişkenlik var. Haliyle başarısızlık da beraberinde geliyor. Çok büyük paralara çok büyük başarısızlıklar yakalanıyor. En büyük stratejik hatayı da futbolu yönetenler yapıyor. Lincoln'ün G.Saray'a gelişinde kısmen içinde bulundum. Kendisiyle telefonda konuşup G.Saray'a gelmesi için ikna etmeye çalıştım. Gelip giderken ne yaşandı bilemem. Lincoln'ün yaptığı çok büyük bir ayıp. Ona, G.Saray teknik direktörüne küfrettiren sistemi eleştirmemiz lazım. Her şeyi söyleyebilecek özgürlüğe nereden kavuştu? Yönetim eksiklikleri var." eleştirisinde bulundu.


hürriyet

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SPOR Haberleri