Yazarım Diyorsan “Yazar”Sın

TÜGVA Etimesgut İlçe Temsilciliği Tecrübe Kazanmak İsteyen Genç Kalemleri Metin Yazarı Olmaya Davet Ediyor.

 

TÜGVA Etimesgut İlçe Temsilciliği Tecrübe Kazanmak İsteyen Genç Kalemleri Metin Yazarı Olmaya Davet Ediyor.

TÜGVA Etimesgut İlçe Temsilciliği bünyesinde yazma ve yazarlık yeteneklerini geliştirmek amacıyla yapılacak olan ücretsiz “Genç Kalemler Metin Yazarlığı Eğitimi”nin 1. Dönemi için ön kayıt başvuruları alınmaya başlandı.

25 ve 26. dönem Ankara Milletvekili ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dönem metin yazarlığını yapmış, Yeni Şafak gazetesi köşe yazarı Aydın ÜNAL’ın koordinatörlüğündeki eğitim faaliyeti başvuruları sosyal medya hesapları ve irtibat numarası üzerinden paylaşılan ön kayıt formu doldurularak yapılacak.

Ön kayıt ve yapılacak mülakat sonrası eğitimlere girmeye hak kazananlar ile paylaşılacak eğitim takvimi doğrultusunda haftada 1 gün 2 saat ve 6 hafta sürecek olan eğitimde hitabet, siyasal iletişim, siyasal kampanya, konuşma metni oluşturma gibi başlıklar üzerinde çalışmalar yapılacak. Alanında uzman yazarlar tarafından verilecek olan eğitimlerde teorik bilginin yanında tecrübe paylaşımları, atölye çalışmaları gibi yöntemlere yer verilecek.

Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecektir. Ön başvuru formu https://bit.ly/2vMQ6rt yer almaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri