Yaylım ateşi

G.Saray'ın efsane ismi Bülent Korkmaz, yerine yeni teknik adam arayan yöneticileri "Bana 1.5 yıllık sözleşme imzalattılar. Sezon sonunda gideceğimi bilsem hiç gelmezdim"diyerek eleştirdi

Skibbe'li Galatasaray'ın 5-2'lik Kocaelispor hezimeti sonrasında apar topar göreve getirilen Bülent Korkmaz, 1.5 yıl için imza atmış olmasına rağmen, sarı- kırmızılı yönetimin yeni teknik adam arayışına girmesi hakkında süren suskunluğunu bozdu. İşte Galatasaray'ın sembol ismi Korkmaz'ın yakın çevresiyle ile paylaştıkları: "Ben Ankaraspor beraberliği sonrasında açık tarihli istifa mektubumu verdim. Kabul etmediler. Şimdi göreceğiz kimin daha çok Galatasaraylı olduğunu. Beni göreve getirirken, 1.5 yıl için söz veriyorlar sonra da yerime yeni hoca arıyorlar. Bana 'Sezon sonuna kadar çalışacaksın' deselerdi ben görevi kesinlikle kabul etmezdim."

ŞAMPİYONLUK GARANTİSİ
Michael Skibbe'den devraldığı kadroyla bir hazırlık kampı bile geçirmediğini ve kafasındaki takviyeleri yapacak imkanın kendisine verilmediğini ifade eden Korkmaz sözlerine şöyle devam etti: "Ben kendime güveniyorum. Benim kurduğum takım önümüzdeki yıl en az 3- 4 hafta önceden şampiyonluğunu ilan eder. Ben bunun garantisini veririm. Avrupa Kupaları'nda da inandığım oyuncularla gider kulübüme kupayı kazandırırım. Bunları yapamazsam beni yerden vursunlar, eleştirsinler. Eleştirilerden dolayı son günlerde bir hayli gergin görünen ve uzun zamandır takımın antrenmanlarını medyaya kapatan Bülent Korkmaz'ın "Benim nasıl Galatasaraylı olduğumu söylememe gerek var mı? Adamlığıma, duruşuma laf söyletmem. 'İşi bilmiyor' diyenler önce 'Hayatta ne yaptım?' diye kendini eleştirmeli" dediği ve yakın arkadaşlarına "Sivasspor'un maçının son düdüğüyle birlikte top artık yönetimde. Alacakları kararı hep beraber göreceğiz" dediği öğrenildi.
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri