Yardımına koştuğu alkollü sürücü, kalbinden bıçakladı

Ankara önceki gün, inanması zor bir cinayete sahne oldu. Duyanların yüreklerini sızlatan olay, önceki gün saat 06.00 sularında Altındağ'da yaşandı.

Taksicilik yapan Ferhat Doğan, önündeki otomobilin yoldan çıkarak bariyerlere çarptığını gördü. Taksiyi durdurarak yardıma koştu. Genç taksici, önce "Geçmiş olsun." dedi.



Ardından, "Yardıma ihtiyacınız var mı?" diye sordu. Alkollü olduğu öğrenilen Telat T. (31) ise, "Sana ne lan? Yardıma ihtiyacım olsa sana mı söylerim?" diyerek gence küfür etti. Çıkan tartışma sonrası Telat T. belinde taşıdığı bıçağı Doğan'ın kalbine sapladı. Ferhat Doğan kanlar içinde yere yığılırken, zanlı T., küfür ederek olay yerinden kaçtı. Genç taksici, hayatını kaybetti. Katil yaklaşık bir saat sonra da yakalandı. Emniyete götürüldükten sonra hakkında Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılan Telat T.'nin, tam bir suç makinesi olduğu belirlendi. Gasp ve hırsızlık suçlarından arandığı öğrenilen cinayet zanlısının, 4 yıl cezaevinde yattığı öğrenildi. Telat T.'nin ilk ifadesinde, "Olayı hatırlamıyorum. Sanırım emanet arabayla kaza yaptığım için çok sinirlendim." dediği öğrenildi. Telat T., mahkemeye sevk edildi.

zaman

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri