Vekiller tatilden dönemedi...

Milletvekillerinin 9 günlük bayram tatilinin ardından Ankara'ya gelememesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nun saat 11.00'de başlaması gereken bütçe görüşmelerine ara verilmesine neden oldu.

AKP'li Komisyon üyelerinin yetersiz katılım gösterdiği bütçe görüşmelerinde, yoğun sis üzerine İstanbul'da uçakların kalkamaması nedeniyle milletvekillerinin geciktiği ifade edildi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Avrupa Birliği Genel Sekreterliği'nin 2011 Yılı bütçesi ve 2009 Yılı Kesinhesabı görüşmelerine Komisyon çoğunluğu sağlanamadığı için saat 12.00'a kadar ara verildi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Devlet Bakanı Egemen Bağış'ın hazır bulunduğu Komisyon'da, AKP'li vekillerin katılımının sınırlı olması nedeniyle 11.00'da başlaması gereken görüşmeler ertelendi. Sis nedeniyle uçakların kalkmaması üzerine vekillerin Komisyona katılamadığı bildirildi. Muhalefet, bu duruma tepki gösterdi
cumhuriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri