Ve Kartal Bombayı Patlattı

Mehmet Topuz'u Fenerbahçe'ye kaptıran, kaptanı Gökhan Zan'ın ise G.Saray'a gitmesine olamayan Beşiktaş, sessiz sedasız bombayı patlattı

Beşiktaş, Villarreal'de forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci ile 3 yıllığına anlaştı.


Turkcell Süper Lig'de ve şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Beşiktaş, çok önemli bir transfere imza attı. Siyah-beyazlılar İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci ile 3 yıllığına anlaşma sağladı.

Daha önce Türkiye'ye dönmek istemediğini ve futbol hayatını İspanya'da sürdürmek istediğini söyleyen Nihat Kahveci, başkan Yıldırım Demirören'in çabalarıyla ikna oldu ve siyah-beyazlı formayı giymek için “Evet” dedi.

Beşiktaş'ın Nihat için Villarreal Kulübü'ne 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenilirken, Nihat'a da yıllık 2 milyon euro verilecek.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Nihat Kahveci Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. İki kulüp zaten daha önceden anlaşmıştı, Nihat bundan sonra Beşiktaş'ın başarısı için ter dökecek" diye konuştu.

Çeşme'de tatil yapan milli futbolcuyu İzmir'e çağıran ve iki günde toplam 7 saat süren görüşme sonucunda yuvaya döndüren Demirören'in yakın çevresine "Mehmet Topuz'u Fener'a kaptırdım. Nihat'ı alarak taraftarın gönlünün almam lazım" diyerek transferi bitirdiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri