Vahşi cinayetin ardından dram

İZMİR'in Balçova ilçesinde iflas edip berber dükkanını kapatan kardeşi M.Ş. (Mustafa Şanda) tarafından, 13 yaşındaki oğluyla 130 parçaya bölünerek öldürülen Naime Akagündüz'ün, ölümünün ardından büyük bir dram çıktı. Akagündüz'ün, ekonomik sıkıntılardan d

Geçen pazartesi, saat 23.30 sıralarında Timurlenk Sokak, 37 numaradaki apartamın 4. katındaki 7 numaralı dairede meydana gelen korkunç olay, 26 yaşındaki M.Ş.'nin Salih İşgören Polis Karakolun'a giderek uzun süre konuşmadan oturmasının ardından, kendisini sağır ve dilsiz sanan polislerin uzattığı kağıda adresi yazmasıyla ortaya çıkmıştı. Kapıyı M.Ş.'den aldıkları anahtarla açan polis ekipleri, büyük şok yaşamışlar, evdeki araştırmalarında, Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Abdullah Akagündüz'le, 40 yaşındaki anne Naime Akagündüz'ün cesetlerini banyoda bulmuştu. Yapılan incelemede, M.Ş.'nin yeğeninin boğazını keserek öldürdükten sonra başına gövdesinden ayırmaya çalıştığı ancak başaramadığı, ablası Naime Akagündüz'ün ise, başını, kollarını ve bacaklarını eklem yerlerinden keserek vücudundan ayırdığı, göğüslerini oyduğu, derisini yüzüp etlerini kemiklerinden sıyırdığı tespit edilmişti. M.Ş.'nin ayrıca başını poşete, vücudundan kopardığı etleri de kovalara doldurduğu Naime Akagündüz'ün Adli tıp Kurumu'ndaki otopside 130 parçaya bölündüğü belirlenmişti. Polise, savcıya ve mahkeme heyetine ifade vermeyen katil zanlısı M.Ş., Atatürk Devlet Hastanesi'nden alınan rapor sonrasında tedavi edilmek üzere Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilmişti.

YENİDEN AİLESİNİ TOPLAYACAKTI

Kardeşi tarafından korkunç şekilde öldürülen Naime Akagündüz'ün, yaşadıkları ekonomik kriz nedeniyle sık sık tartıştığı ve ayrı yaşayıp boşanma kararı aldığı eşi Avni Akagündüz'le üç çocuğunun girişimleriyle barıştığı ortaya çıktı. Ailesine tekrar aynı çatı altında toplayıp mutlu bir hayat sürmenin hayalini kuran Naime Akagündüz'ün, cinayet saatinde eşiyle buluşup belirledikleri kiralık eve bakmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.

EŞİN VAHŞETE İSYANI

Eşinin ve oğlunun vahşice öldürülmesine isyan eden Avni Akagündüz, olayın meydana geldiği saat olarak bildirilen 18.30'da son kez telefonda görüştüğünü, eşinin randevu yerine gelmemesi üzerine merak ederek belli aralıklarla 8 kez evine gittiğini, zili çalıp, kapıyı yumruklamasına rağmen cevap alamadığını söyledi.

M.Ş.'yi de gece yarısı en son yolda gördüğünü söyleyen Avni Akagündüz, ''Yine eşimin oturduğu eve giderken yaklaşık 100 metre ileride M.Ş.'yi bitkin halde yürürken gördüm. Yanına gitmek yerine eşimin döndüğünü düşünerek eve gittim. Bir kez daha cevap alamayınca bu kez arkadaşımla M.Ş.'yi gördüğümüz sokağa doğru gittim ancak bulumadım. Meğer o, vahşetini yapmış karakola gidiyormuş'' dedi.

DOKUZ YIL KÜS KALMIŞLAR
Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için beklerken konuşan Avni Akagündüz, eşinin ailesinin yapı olarak sevgisiz olduklarını, M.Ş.'yle eşinin de 9 yıl küs kaldığını ileri sürüp, ''Eşimin ailesinde kimse birbirini sevmiyordu. Sevgisiz büyüdüler. Yapı olarak en ufak bir tartışmada birbirlerine bıçak çekiyorlardı. M.Ş., eşimle de 9 yıl boyunca küs kaldı. Kendi istediği zamanlarda konuşuyordu. Geçen yaz da eşimi Erzincan'da dövüp dudağını patlatmışdı. Çocuklarımla kavga ettiğinde de karakola ben gidip barıştırdım. Onun söylediği gibi hiç bir zaman parası olmadı. Zaten eşimden ev kiralamak için biriktirdiği 750 YTL'yi almış ve olay günü iade edeceği sözünü vermişti. Cinayeti de, eşimin ev kiralamak için parayı istemesinden olayı işlediğini düşünüyorum'' dedi.

M.Ş.'nin vatana millete zararlı bir yapıya sahip olduğunu da söyleyen Avni Akagündüz, eşinin diğer kardeşi S.A.'nın da (Sefer Akagündüz) hırsızlık suçundan tutuklu olduğu ileri sürdü.

TOPRAĞA VERİLECEKLER

Naime Akagündüz ve oğlu Abdullah Akagündüz'ün, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından Mezarlıklar Müdürlüğü'ne götürülecekleri ardından da Balçova ilçesined toprağa verileceği bildirildiğ milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri