twitter YARIŞI KIZIŞTI

Erdoğan adına açılan twitter hesaplarının hepsi sahte, Bahçeli Kılıçdaroğlu'nu geçti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, bir gün dolmadan twitter'daki takipçi (followers) sayısı yoğun ilgi dolayısıyla artarak 5 bin 880 oldu.
Bahçeli, önceki gün çağın teknolojik gelişmelerine uyarak açtığını belirttiği twitter hesabında tüm mesajların kendisine ait olduğu duyurdu. Bahçeli, kısa sürede gösterilen ilgilden memnun olduğunu, “Twitter ailesine katılımım yaklaşık 7 saat oldu. Alaka çok yüksek. Anlaşılıyor ki bu aile beni benimsedi. Biliniz ki her kelime bana aittir” mesajıyla ifade etti.
Rakamlarla arasının iyi olduğu bilinen Bahçeli, son mesajında ise şifrecileri kıskandıracak ifadeler kullandı. Bahçeli, “1 yazın, yanına üç sıfır ekleyin. Sıfırlardan birisi zeka ve kabiliyet, diğeri bilgi ve eğitim, sonuncusu birikim ve tecrübe olsun. Bulduğunuz 1000 sayısından birini silerseniz kalan üç sıfırdır. Bir anlam ifade ediyor mu? Hayır. Öyleyse bir (1) size göre ne olmalıdır?” diye yazdı.

Erdoğan'ın hesapları sahte
Bu arada Başbakanlık kaynakları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına Twitter'da açılan ve takipçi sayısı 22 bine ulaşan onlarca hesabın Başbakan'ın resmi hesabı olmadığını açıkladı. Başbakanlık yetkilileri, bu sayfalardan hiçbirinin bilgileri dahilinde açılmadığını ve Başbakan'ın resmi adresi olmadığını söylerken, özellikle en çok takip edilen “RT_Erdoğan” adlı sayfanın kim tarafından açıldığını bilmediklerini ifade etti. Parti teşkilatından biri tarafından açıldığı tahmin edilen hesaplar üzerinden Erdoğan'ın konuşmaları ve kamuoyu ile paylaştığı mesajlar yayımlanıyor. Sayfanın takipçilerinin sayısı ise 21 bin 613 olarak görünüyor.

Kılıçdaroğlu'na ait olmayan bir başka “kilicdarogluchp” adlı hesabın da 21 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri