Türkiye'nin Ücretsiz Öğrenme Yönetim Sistemi

BEYAZPANO.COM, Türkiye'nin İlk Web Tabanlı Ücretsiz Öğrenme Yönetim Sistemi

 

Türkiye'de ve dünyada pek çok özel okulda kullanılan ancak maliyeti sebebiyle her okulun satın alamadığı Blackboard ve Moodle gibi öğrenme yönetim sistemlerini (ÖYS) duymuşsunuzdur. Şimdi bu sistemlere alternatif hem Türkçe hem İngilizce olarak yayınlanan, benzerlerinden çok daha üstün olan bir öğrenme yönetim sistemi, ücretsiz olarak  www.beyazpano.com adresinde faaliyete geçti.

 

Beyazpano.com'u kullanan öğretmenler, bilgi ve iletişim teknolojilerini aktif ve sürekli olarak kullanabilen, problem çözücü, teknolojiyi yakından takip eden ve uygulayabilen, bilgi çağı becerilerini kazanmış bireyler yetiştirme yolunda çok önemli bir adım atmış olacaklardır.

 

www.Beyazpano.com , eğitmenlerin derslerini internet üzerinden yönetmesine imkan veren, kullanımı çok kolay ve ücretsiz bir öğrenme yönetim sistemidir.

 

Eğitmenler, Beyazpano.com aracılığı ile öğrencilerini gruplayıp dijital sınıflar yaratabilir, bu sınıflarda ödevler verebilir, bunları notlandırabilir, not defterinde öğrencilerin notlarını takip edebilirler. Beyazpano.com, tüm eğitmenlere sağladığı 2gb lık sanal disk ile ders materyallerini saklamak ive paylaşmak için ideal bir ortam oluşturur. Sanal diskte saklanan dosyalar, dijital sınıflarda, tartışma gruplarında ve ödevlerde paylaşılabilir.

 

Beyazpano.com, fikir alışverişi yapma, çeşitli tartışmalar düzenleme, geri bildirim verme gibi konularda egitim ve ögrenime önemli destek sağlar. Soru/cevap imkanının 7/24 devam eden bir platforma taşınması, etkin ögrenim için büyük bir avantajdır.

 

Halen üzerinde çalışılan sınav modülü hizmetinize girdikten sonra ise online sınav yapma imkanına ve sınavlarını anında notlandırılması mümkün olacaktır.

 

Beyazpano güvenlidir. Yüklenen ders materyalleri, eğitmenlerin izni dışında hiç kimse tarafından erişilemez ve kullanılamaz. Beyazpano.com, öğretmenler tarafından yüklenen ders materyallerinin, kendi izinleri olmadan Beyazpano.com tarafından hiç bir mecrada kullanılmayacağını veya paylaşılmayacağını peşinen taahhüt eder.

 

Araştırmalara göre dijital platformlarda yapılan iletişimlerde düşünceler daha net ifade edildiğinden, öğrenme bağlamında gelişim belirginleşmektedir. Öğrenciler, Beyazpano.com'da yaratılan dijital sınıflarda, ders panolarında veya tartışma gruplarında karşılaştıkları soruları cevaplamadan önce konu üzerinde daha derin düşünme fırsatı bulduklarından daha etkin öğrenmeleri söz konusu olacaktır.

 

Siz de eğitimde çağı yakalamak için ücretsiz olarak hizmet veren Beyazpano.com'a üye olun.

 

www.beyazpano.com

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri