Türkiye'nin en yüksek çocuk oyun grubu yakında hizmete giriyor

Türkiye'nin en yüksek çocuk oyun grubu yakında hizmete giriyor

Gaziantep'in en yüksek çocuk oyun grubunun kurulduğu Şahinbey Parkı'nda aynı anda 300 çocuk oynayabilecek. Parkta kurulacak teleferik denemeleri için de gün sayılıyor. 20 Aralık'tan itibaren teleferiğin deneme turlarının başlayacağı bildirildi.


Parkın tüm donatıları tamamlandığında şehre farklı bir ivme kazandıracağını belirten Şahinbey Belediye Başkan Tahmazoğlu, şöyle dedi; "Şahinbey Parkı, 280 bin metrekare alana sahip. Buraya birkaç oyun grubu birden koyacağız. Parkın büyüklüğüne uygun olsun diye, ilkini yaptığımız çocuk oyun grubumuz Türkiye'nin en yüksek ve Gaziantep'in en büyük oyun grubu olacak. Bu oyun grubumuzda aynı anda 300 çocuğumuz oynayabilecek. Yine zeminini diğer parklarımızda yaptığımız gibi çocuklarımız düştüğünde zarar görmesin diye kauçukla kaplı olacak. Burası tamamlandığında çocukların vazgeçilmez alanı olacak."

Şahinbey Parkı'nda teleferik çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Tahmazoğlu, malzemelerin yüzde 80'inin geldiğini ve montaj çalışmalarının başladığını kaydetti

zaman

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri