Türkiye'nin 2011 yılı vergi rekortmeni 100 ismi

VERGİ REKORTMENİ 100 İSİM; 27 milyoner ADIMI YAZMAYIN dedi..

Türkiye'nin 2011 yılı vergi rekortmeni, 33.62 milyon lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel olurken, ikinci sırada 33.57 milyon lira ile Rahmi Koç, üçüncü sırada ise 25.18 milyon lira ile Suna Kıraç yer aldı. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan da listeye 12'inci sıradan girdi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ödediği vergilerle, başta 2011 yılı Gelir Vergisi Türkiye Geneli İlk 100 sıralamasına girmiş mükellefler olmak üzere, tüm mükelleflere teşekkür etti.

SUNA KIRAÇ ÜÇÜNCÜ SIRADA YER ALDI

Gelir Vergisi Rekortmenleri listesinin ikinci sırasında 33.57 milyon lira vergi tahakkuk ettirilen Rahmi Koç bulunurken, 25.18 milyon lira vergi tahakkuk ettirilen Suna Kıraç ise üçüncü sırada yer aldı.

Edinilen bilgiye göre, Arsel'e, menkul kıymet yatırım ortaklığından elde ettiği gelir için 33.62 milyon lira, Rahmi Koç'a kendi adına menkul sermaye iradı faaliyetlerinden elde ettiği gelir için 33.57 milyon lira, Suna Kıraç'a ise menkul kıymet aracılık faaliyetlerinden elde ettiği gelir için, 25.18 milyon lira gelir vergisi tahakkuk ettirildi.

Listeye 23 yeni isim girdi

4. SIRADAKİ İSİM ADINI GİZLEDİ

Listede dördüncü sırada yer alan kişi isminin açıklanmasını istemezken, beşinci sırada Mustafa Vehbi Koç, altıncı sırada Yıldırım Ali Koç, yedinci sırada Mehmet Ömer Koç yer aldı. Listede yer alan sekizinci, dokuzuncu ve onuncu kişiler de isminin açıklanmasını istemedi.

Enka Holding Fahri Başkanı Şarık Tara 11. sıradan, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ise 12. sıradan listeye girdi.

İşte isim isim vergi rekortmeni 100 isim

Ensonhaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri