Türkiye Klavye Şampiyonası Düzenleniyor

Katipler.net ve 3Bilgi Eğitim Kurumları işbirliği ile gerçekleşecek olan On Parmak Hızlı Yazma Türkiye Şampiyonası 01 Ocak itibari ile start alıyor.

Katipler.net ve 3Bilgi Eğitim Kurumları işbirliği ile gerçekleşecek olan On Parmak Hızlı Yazma Türkiye Şampiyonası 01 Ocak itibari ile start alıyor. 5. Düzenlenecek olan Türkiye Klavye Şampiyonasında dereceye girenler altın, gümüş ve bronz madalya ile ödüllendirilecek.
 
Adalet Bakanlığı Personelleri ve Genel Katılımcılar olmak üzere 2 kategoride düzenlenecek yarışma 01 – 20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yarışmacılar 5. kez düzenlenen yarışmaya bu tarihler arasında katılarak hünerlerini sergileyecek. Ulusal düzeyde yapılan yarışmaya sadece 1 (Bir) kez katılım hakkı bulunuyor. Yarışmanın toplam süresi ise 1 dakika olarak belirlendi. 
 
Yarışma sonunda ilk 3′e giren Adalet Bakanlığı Personellerine ve Genel Katılımcılara altın, gümüş ve bronz madalya, ilk 20′ye girenlere ise sertifika verilecektik.
 
Katipler.Net & 3Bilgi Türkiye Şampiyonası 2015 
 
Yarışma Takvimi:
Başlangıç Tarihi : 01.01.2015
Bitiş Tarihi              :20.01.2015
 
Katılım Koşulları:
1- On parmak hızlı yazma yarışması Adalet Bakanlığı Personelleri ve Genel Katılımcılar arasında olmak üzere 2 kategoride yapılacaktır. 
2- Yarışma süresi 1 dakika olup, sadece 1 kez yazma hakkı bulunmaktadır. Ayrıca yarışma sırasında yanlış yazdığı zaman düzeltme yapılabilir.
3- Kayıt formuna geçersiz veya yanlış bilgiler yazarak yarışmaya katılanların skorları geçersiz sayılacak ve ikinci kez yarışmaya katılamayacaklardır.
 
Ödüller:
1- Adalet Bakanlığı Personelleri – İlk 3′e Altın, Gümüş, Bronz Madalya İlk 20′ye girenlere sertifika.
2- Genel Katılımcılar – İlk 3′e Altın, Gümüş, Bronz Madalya İlk 20′ye girenlere sertifika.
 
Yarışmaya Katımak için aşağıdaki linki tıklayınız

www.katipler.net/yarisma

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri