Türkiye Kamu-Sen yeni hizmet binası faaliyete geçti

YENİ HİZMET BİNAMIZ FAALİYETE GEÇTİ

Kuruluşumuzun 20. yılı etkinlikleri çerçevesinde temeli atılan ve o günden bugüne hızlı bir biçimde inşaatı devam eden Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi yeni hizmet binası faaliyete geçti.

Faaliyete geçen  modern hizmet binamız içerisinde, toplantı salonları, eğitim salonları, misafirhane, kütüphane, internet odaları, Türkevi ve sendikalarımızın hizmet alanları yer alıyor.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yeni hizmet binamızın inşaatında en ince ayrıntıya kadar titizlikle çalışıldığını ifade ederek,  Türkiye Kamu-Sen üyelerine yakışır bir Genel Merkez için çaba sarf ettiklerini kaydetti. “Kurumsallaşmanın temel kurallarından birisi üyelerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek nitelik ve donanımda bir Genel Merkez binasına sahip olmaktır” diyen Genel Başkan İsmail Koncuk, Türkiye Kamu-Sen’e kalıcı bir eser kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Koncuk, “yeni binamızın şimdiden tüm Türkiye Kamu-Sen üyelerine ve kamu çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni Hizmet binamızın resmi açılışı Konfederasyonumuzun Nisan ayı içerisinde düzenlenecek olan Genel Kurulu sırasında yapılacak.

Konfederasyonumuzun telefon  numaraları daha önceki Genel Merkezimizde kullanılan numaralar olarak devam ederken, üyelerimiz eski numaralarımızdan Genel Merkezimize ulaşabileceklerdir. 

Konfederasyonumuzun yeni adresi ise, (Erzurum Mah. Talatpaşa bulvarı No:160 Cebeci/ Çankaya/ Ankara)  şeklinde değişmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri