Türk Büro Sen'den Görevde Yükselme İçin Online Sınav

Türk Büro Sen görevde yükselme sınavlarına ilişkin üyelerine online sınav sistemi getirdi.

Bu Sistem; Siz Değerli üyelerimize, gireceğiniz sınavda bilgi desteği verebilmek adına, Türk Büro-Sen Genel Merkezi tarafından tasarlanmıştır. İlk Ders 03 Şubat 2015 Salı günü  aktif duruma geçirilmiş olup, hergün yeni bir bölüm yada ders yayınlanacaktır. Sistemin Ders Arşiv Modülü; İstediğiniz dersi istediğiniz zaman tekrar izlemenize olanak sağlayacak, bilgisayarınıza indirip kendi arşivinizi oluşturabileceksiniz. 

Sistemin işleyişi SİSTEM YÖNETİCİSİ tarafından Mesai saatleri dışında da sürekli kontrol edilecek olup, olası hatalara anında müdahale edilecek, Sistem kusursuz bir şekilde çalışacaktır.  Bu sebeple karşılaşabileceğiniz sorunları öncelikle aşağıda bulunan adımları dikkatlice uygulayarak kendiniz çözme yoluna başvurunuz.

Sanal Sınıfa Giriş İçin Yapılması Gerekenler;

  • Siteye üye olduktan sonra üye girişinizi yapınız.
  • Sitenin sağ üst bölümünden Sanal Sınıfa giriş yapınız.
  • Standart Olarak belirlenen Türk Büro-Sen  kullanıcı alanında değişiklik yapmayınız.
  • Şube Başkanı ve İl Temsilcilerinizden aldığınız şifreyi büyük küçük harflere dikkat ederek giriniz.
  • Şifrenizde hata olduğuna inanıyorsanız, Sistem Yöneticisi ile irtibat kurunuz.
  • Şifrenizi girdikten sonra tamam butonuna tıklayınız.
  • Yukarıdaki maddeleri doğru olarak uyguladığınız halde izleme ekranında X işareti varsa tarayıcınızın üst tarafına yada alt tarafına dikkatlice bakınız. Orada bir eklenti çalıştırma isteği şerit olarak belirmiş olacaktır. O şerite 1 kere tıklayıp "EKLENTİYİ TÜM WEB SİTELERİNDE ÇALIŞTIR"seçeneğini tıklayın ve tekrar Şube Başkanı ve İl Temsilcilerimizden aldığınız şifreyi giriniz.
  • "Bu Sayfayı Görüntülemeye Yetkiniz Yokturuyarısı alıyorsanız.Siteye üye girişi yapmamışsınız demektir.Üye girişi yaptıktan sonra yukarıdaki adımları dikkatlice uygulayın.
Eğer yukarıdaki adımları doğru uygulamanıza rağmen çözüme ulaşamadıysanız, Sitemizin sol üst bölümünde bulunan "Online Destek Sistemi" butonunu kullanarak yardım isteyiniz. Buton size Sistem Yöneticisinin burada olup olmadığını anlık olarak gösterecek, Yönetici yoksa mail göndermenizi yada Yönetici buradaysa anlık yazışmanızı sağlayacaktır.(Butonu Görmek için üye girişi yapmış olmanız gerekmektedir.)

NOT: Ayar yapmadığınız taktirde Mozilla Firefox tarayıcıda sorun yaşayabilirsiniz. Google Chrome ile izlemek için eklenti yüklemeniz gerekecektir. Tarayıcı olarak Windows varsayılanı olan INTERNET EXPLORER kullanmanızı öneriyoruz. Bu sitemde güvenlik en üst seviyede sağlanmış olup, hiçbir virüs ve casus yazılım riski bulunmamaktadır. Güvenle Kullanabilirsiniz.

 
ÖNEMLİ: LÜTFEN BU SİSTEMİ SADECE INTERNET EXPLORER TARAYICISI İLE KULLANINIZ.
 
 
BU SİSTEM SADECE TÜRK BÜRO-SEN ÜYELERİNİN KULLANIMI İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
LÜTFEN ŞİFRENİZİ KİMSE İLE PAYLAŞMAYINIZ.

 

Siteye Üye Girişimi Yaptım ve Sanal Sınıfa Girmeyi Kabul Ediyorum.

AKTİF

Online Sınava Katılmak İstiyorum. 

AKTİF
Türk Büro-Sen Genel Merkezi, Siz Değerli Üyelerimizin sınav heyecanını bir nebze de olsa azaltmak adına; Zamana karşı yarışarak başarınızı ölçmenize yardımcı olacak bir Online Deneme Sınavı Sistemi geliştirdi. Bu sistem sitemizi takip eden tüm kullanıcılarımıza açık ve Şifresiz olacaktır.

Online sınavımıza katılarak, hem ne kadar sürede kaç soru çözebildiğinizi, hem de başarı ortalamanızı öğrenebileceksiniz. Aynı zamanda yanlış işaretlediğiniz soruların doğru cevaplarını da anında görüp, öğrenmeye devam edeceksiniz.

Sistem, sınava girdiğiniz anda süre tutacak ve dakika dakika test sorularının en üst bölümünde kalan zamanınızı size gösterecek. Böylece gerçek sınavınızda zaman ayarlaması yapmak için pratik kazanmış olacaksınız.

Süreniz dolmadan,sınavı kendi isteğinizle sonlandırabilir veya cevap değiştirebilirsiniz. Süreniz dolduğunda sistem otomatik olarak sınavınızı sonlandıracaktır.

Sizlere daha fazla fayda sağlayabileceğimiz bu ve bunun gibi uygulamalar geliştirebilmemiz için lütfen sendikamıza üye olarak bizlere destek veriniz. Türk Büro-Sen sizler için çalışıyor.

Sınavınızda Başarılar Dileriz.

Ferhat ÜNER
Bilgisayar Uzmanı
Türk Büro-Sen Genel Merkez Bilgi İşlem


DAHA GÜÇLÜ OLMAMIZ VE SİZLERE DAHA İYİ BİR HİZMET VEREBİLMEMİZ ADINA LÜTFEN SENDİKAMIZA ÜYE OLUNUZ.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri