Tuncay Şanlı satış listesinde

Premier Lig'in yeni takımı West Bromwich Albion, transfer listesinin ilk sırasına Tuncal Şanlı'nın ismini yazdı.

Geçen yıl 5 milyon Euro karşılığı Middlesbrough'dan Stoke City'e geçen ancak menajer Tony Pulis ile bir türlü yıldızı barışmayan milli oyuncumuz için West Bromwich'in, 6,5 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı gelen haberler arasında.
Toplam 5 gol attı
Geçtiğimiz yıl Premier Lig'den düşen Middlesbroguh ile giren ancak eylül başında 4.94 milyon pounda Stoke City'ye transfer olan Tuncay, yeni takımıyla ligdeki 27 maçta 1241 dakika forma giyip 4 gol atabildi. FA ve Lig Kupası'nda da toplam 5 karşılaşmada mücadele eden Şanlı, o 412 dakikada ise sadece 1 kez fileleri havalandırdı. Oysa Tuncay bir alt ligde başladığı sezonda ilk 3 maçta 2 gol atarak formda girmişti.

Forma giydiği 27 maçın da yalnızca 4'ünde hocası tarafından 90 dakika oynatılan Şanlı, sezon boyunca 14 mücadelede sonradan oyuna girdi. İlk 11 başladığı 13 karşılaşmanın da 9'unda teknik direktör Tony Pulis tarafından oyundan alındı.

Talibi çok
Stoke City ile ipleri kopartan Tuncay kariyerine Ada'da devam etmekte oldukça kararlı. 'Ne F.Bahçe'ye ne de Türkiye'den herhangi bir takıma dönmeyi düşünmüyorum 'diyen Tuncay'ın peşinde Premier Lig'de dönmeyi garantileyen iki Championship temsilcisi Newcastle United ile West Bromwich Albion bulunuyor.
http://kralspor.ensonhaber.com/tuncay-sanli-liste-basi.html

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri