Trenden trene tekme attı

Trenden trene tekme atmak isterken feci şekilde yaralandı

Olay öğlen saatlerinde Bakırköy Ataköy 1. Kısım civarında meydana geldi. Sirkeci-Halkalı arasında sefer yapan banliyö trenine binerek Sirkeci yönüne giden Ümit Çürükoğlu (16), Ataköy 1.Kısım civarında trenin kapılarını açarak dışarı sarktı.

Bu sırada Sirkeci yönünden geldiği öğrenilen başka bir trene açık olan kapıdan tekme atan Çürükoğlu, hava basıncının da etkisiyle dengesini kaybederek iki tren arasında düştü. Çürükoğlu, bir anda kendini iki tren arasında rayların üzerinde buldu. Çürükoğlu'nun düştüğünü gören diğer yolcular ise hemen imdat frenini çekerek hareket halindeki treni durdurdu.

Raylar üzerinde kanlar içinde yatan geci trenden inenler, rayların dışına taşıdı. Rayların etrafının kapalı olması sebebiyle sağlık ekipleri küçük çocuğa müdahale etmekte güçlük çekti. Düşmenin etkisiyle kafasında yüzünde ve bacağında kırıklar oluşan Çürükoğlu'na ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, daha sonra olay yerine sedye getirilmesini bekledi.

Sağlık ekiplerinin Ümit Çürükoğlu'na müdahale ettiği sırada, ailesi telefonla aranarak küçük çocukla konuşturuldu. Kanlar içindeki Çürükoğlu, ailesine durumunun iyi olduğunu söyledi. Yaklaşık 1 saate yakın bir süre sedye gelmesini bekleyen sağlık ekipleri bu sırda Çürükoğlu'nu konuşturarak bilincini açıkta tutmaya çalıştı. Aynı anda olay yerinden geçen trenlerden dışarıya sarkan vatandaşlara Polis tepki gösterdi.

Olay yerine getirilen sedye konulan Çürükoğlu, Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı .

Zaman

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri