Trabzonspor: 0 Beşiktaş: 2

Turkcell Süper Lig'in 12. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.

Beşiktaş'a gilibiyeti getiren golleri 47. dakikada Fabian Ernst ve 90. dakikada Bobo kaydetti. Kara-kartal bu galibiyetle Şampiyonlar Ligi'ndeki Wolfsburg mağlubiyetini bir nebze unutturdu. Siyah-beyazlı takım bu galibiyet sonrasında 24 puan ile 3. sıraya yükseldi. Trabzonspor ise 18 puanda kaldı ve 8. sıraya indi.

HAKAN ARIKAN DEVLEŞTİ

Beşiktaş'ın 2. kalecisi olan Hakan Arıkan, Rüştü'nün sakatlığından dolayı kadroda olamadığı Trabzonspor maçında sahaya ilk 11'de çıktı. Hakan, karşılaşma boyunca yaptığı başarılı kurtarışlarla maçın kahramanı oldu.

2. İKİ FARKLI GALİBİYET

Beşiktaş bu sezon ilk 2 farklı galibiyetini 2. hafta Antalyaspor'a karşı almıştı. O günden sonra siyah-beyazlı takım aldığı galibiyetleri 1 farkla kazandı. Bu akşam Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip bu sezonki 2. iki farklı galibiyetini almış oldu.

BORDO-MAVİLİ TARAFTARLARDAN YÖNETİME TEPKİ

Trabzonsporlu taraftarlar 2-0'lık Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında siyah-beyazlı oyuncuları alkışlarla uğurladılar. Kendi yönetimlerine ise tepkili olan bordo-mavili taraftarlar teknik heyeti istifaya davet etti.
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri