Toyota modellerinde Eylül indirimi

Donanım özellikleri ve dinamik tasarımı ile D segmentinde rekabet çıtasını yükselten, s 3. nesil Toyota Avensis'in 1.6 Elegant modeli Ağustos ayına göre 700 TL indirim ile sunuluyor.



Toyota Optimal Drive Teknolojisi sayesinde daha az yakıt tüketimi ve daha az karbondioksit salımı sağlayan Avensis'in üstün sürüş keyfi ve performansına Eylül ayı süresince 49.500 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.


Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Toyota Corolla'nın 1.6 lt benzinli modeli de 500 TL indirim ile 36.750 TL'den başlayan fiyatla satışa sunuluyor.

Comfort ve Elegant versiyonları bulunan Toyota Corolla'nın benzinli modelinde; otomatik şanzıman ve yeni 6 ileri düz vites seçeneği sunuluyor. Toyota Corolla'nın donanımları arasında yol bilgisayarı, radyo-CD MP3 WMA çalar, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, otomatik hız sabitleme sistemi (Cruise control), akıllı giriş ve çalıştırma sistemi (Anahtarsız sistem), alüminyum alaşımlı jantlar, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası ve elektrikli ısıtmalı yan aynalar gibi pek çok özellik bulunuyor.

TOYOTA AURIS'E OTOMATİK VİDES SEÇENEĞİ

Toyota Auris'in düz ve multimode şanzıman seçeneklerine, otomatik vites seçeneği eklendi. Otomatik vitesli Toyota Auris, 1.6 Comfort Extra ve Elegant versiyonları ile Eylül ayı itibariyle pazara sunuluyor. Toyota Auris 37.250 TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

Daha güçlü, ekonomik ve çevreci motoru ile C segmentindeki gücünü artıran Auris'in 1.6 Comfort Extra A/T, 1.6 Elegant A/T, 1.6 Elegant VSC Xenon A/T ve 1.6 Elegant SR A/T modellerinin benzinli versiyonlarında sunulacak olan yeni otomatik vites seçeneği, Auris'in dinamizmini sürüş konforuyla birleştiriyor. Ortalama yakıt tüketimi 7.1lt/km'ye kadar düşen Auris'te kullanılan 1.6 Dual WT-i motor, 124 PS motor gücü ve 157 Nm torkuyla dikkat çekiyor.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri