THY'den öğretmenler günü'ne özel indirim

THY, "Öğretmenler Günü" nedeniyle öğretmenlere 22-23 ve 24 Kasım tarihlerinde Türkiye'den başlayacak tüm iç ve dış hat uçuşlarında yüzde 50 indirimle uçma imkanı sağlayacak.

ANKARA (ANKA) - Türk Hava Yolları (THY) öğretmenler günü için 22-23 ve 24 Kasım tarihlerinde tüm öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulayacak.
THY, "Öğretmenler Günü" nedeniyle öğretmenlere 22-23 ve 24 Kasım tarihlerinde Türkiye'den başlayacak tüm iç ve dış hat uçuşlarında yüzde 50 indirimle uçma imkanı sağlayacak.
Türk Hava Yolları'nın alt markası olarak 23 Nisan 2008 tarihinde daha geniş kitleleri uçakla tanıştırma misyonuyla seferlere başlayan AnadoluJet de aynı tarihlerde öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulayacak.
İndirim tüm ilköğretim, lise, dershane öğretmenleri ile üniversite öğretim görevlileri için geçerli olacak. Özel indirim kapsamındaki ücretler ile grup, promosyon, protokol, corporate ve IT ücretler kampanyaya dahil olmayacak.

-SEFER ARTIŞLARI DEVAM EDİYOR-

THY, büyüme stratejilerinin önemli bir parçasını oluşturan sefer artışlarına devam ediyor. Kısa bir süre önce 75 yeni uçak siparişi veren ve 2008 yılının ilk 9 aylık karını 668 milyon TL olarak açıklayan Avrupa'nın 6.büyük havayolu THY, yaygın uçuş ağını genişletmeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda uçtuğu hatlarda sefer artışları yapmaya devam eden THY, 15 Aralık 2008 tarihinde İngiltere'nin Londra'dan sonraki en büyük şehri olan Birmingham'a, 15 Mart 2009 tarihinde ise Rusya Federasyonuna bağlı Ufa'ya uçuşlara başlayacak.
Sefer sayıları artan hatlar ise şöyle:
“İstanbul - St Petersburg 14 Kasım itibariyle 4 sefere; İstanbul-Batman 21
Kasım itibariyle 7 sefere; İstanbul-Halep 30 Kasım itibariyle 7 sefere; İstanbul-Dnepropetrovsk 30 Kasım itibariyle 3 sefere; İstanbul-Bağdat 3 Aralık itibariyle 5 sefere çıkarılacak.” (ANKA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri