TFF'den Topuz açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, basın toplantısı düzenleyerek 2008-2009 sezonunun değerlendirmesini yapıyor.

Haftaya damgasını vuran Mehmet Topuz transferi ile ilgili açıklama yapan Özgener " Mehmet Topuz iyi bir futbolcu. İki kulübünde istemesi doğal. Topuz Türkiye'de iyi bir kariyere sahip. Şu anda iki kulüpte almak istiyor. Yaşanan olaylar transferin bir parçası. Detaya çok girmek istemiyorum. İki kulüpte federasyona herhangi bir başvuru yapmadı. Hukuki bir konu olduğu için başvuru yapılması lazım" dedi.

Özgener ayrıca; önümüzdeki sezon 6+2 olan yabancı sayısında herhangi bir değişiklik olmayacağını söyledi.

İşte Özgener'in konuşmasından kısa başlıklar;

4 Eylül Stadı'nın zemini değişiyor. TFF olarak buna katkı yapıyoruz. Zemini kaldırma çalışmaları başladı. Alttan ısıtma olacak. 19 Mayıs Stadı'nın zemininin kalkması konusunu bu akşam görüşeceğiz. Sezon boyuncu bu zemin tartışmalara açık oldu. Bu zemin bittiğinde UEFA yetkilileri bize 'Biz bu seminde yarın Şampiyonlar Ligi maçı oynanmasına izin veririz' dediler. Bu zemini kaldırmak konusunda kulüplerle de konuşarak karar alacağız.

Menajerlik konusunda ciddi bir şekilde düzenleme yapacağız. Kesinlik bu işi düzene sokacağız. Bazı menajerlerin aslında resmi menajer olmadığını görüyoruz. Yaptıkları karşısında muhatap bulamıyoruz. En kısa zamanda önlem alacağız. Bu konuda kulüplere de önemli görevler ve dersler çıkartılmalıdır.
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri