TES Gaziantep'den İsrail protestosu

İsrail yıllardır Ortadoğu da katliam yapmaktadır. Bulunduğu coğrafyada katliam, soykırım, zulüm ve her türlü barbarlıkları yapan İsrail, yine insanlık tarihinde görülmemiş bir vahşetle, tarihinin utanç verici sayfasında yerini korumaya devam etmektedir.

Filistin topraklarında işgalci durumdaki İsrail, Müslüman Filistin halkını katletmektedir. Neredeyse bütün dünya olup bitenlere seyirci kalmakta ve katliamları onaylamaktadır. İsrail'in  on beş günden bu yana Gazze'ye yaptığı saldırılarda ölenlerin sayısı 765'i ulaşmıştır. Bunların çoğunluğu sivil halktır. Bebek, çocuk, genç, kadın, ihtiyar ve her yaştan herkes katledilmektedir. İsrail, tam anlamıyla soykırım yapmaktadır.

            Filistin halkına ve Filistin topraklarına İsrail'in yaptığı bu saldırılar,  yıllardır devam etmektedir. Bu durum karşısında medeni dünya (!)  adeta saldırıyı destekleyen açıklamalarda bulunmuşlardır. İsrail'in yaptığı katliamlara, AB  ve ABD yetkilileri kendini savunma diyerek masum göstermeye çalışmışlardır. Gazze'ye yapılan saldırı, Gazze'nin kuşatılması, insanların üzerine bomba yağdırılması tam bir vahşet ve insanlık dıramıdır. Bu gün Gazze'de yaşayan insanlar açlığa, susuzluğa ve ölüme terkedilmiştir. İsrail, masum insanları katlederek, insanlık suçu işlemektedir.

İnsanlık ise olup bitenleri sessiz film gibi izlemekte, Birleşmiş Milletler Teşkilatı barışı sağlayamamakta, adeta katliam yapan İsrail'in noterliğini yapmaktadır. Bizler masum Filistin halkının, Gazze'deki Müslüman kardeşlerimizin yanındayız. Başta Birleşmiş Milletler Teşkilatı olmak üzere ABD, AB ve  vahşete seyirci kalan bütün Ülkeleri ve milletleri kınıyoruz. Kahrolsun İsrail, diyor ve katil İsrail'i lanetliyoruz.

Ortadoğu'da  yaşanan bu insanlık dıramına baktığımızda, olay sadece bu günün olayı değildir. Yüzyıllardır devam eden haçlı saldırıları ve Siyonist saldırılar, Ortadoğu'da Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyanın  Müslüman milletlerden alınması için yapılan saldırıların devamıdır. Hıristiyan dünyası ve Siyonistler birleşip, Müslüman ülkelerin kukla yöneticilerini de yanlarına alarak saldırılarına devam etmektedirler.

Büyük Ortadoğu Projesi ( BOP ) adı altında Müslüman coğrafyası kuşatılmış, 2003'te Irak'ın işgalinden bu yana katliamlar devam etmektedir. Sadece Irakta bir milyondan fazla Müslüman kardeşimiz katledilmiştir. Musul'da, Kerkük'te, Telafer'de onbinlerce Müslüman soydaşımız katledilmiştir. Ortadoğu da AB, ABD ve İsrail birlikte savaşmakta ve Müslüman coğrafyasını işgal edip Müslüman kanı akıtmaktadırlar. Hıristiyanlık ve Siyonizm insanlığı tehdit etmekte ve terör üretmektedir.

Bizler, Türk Milleti olarak her zaman mazlum milletlerin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Masum Filistin halkının ve Irak'lıların yanındayız.

Büyük Ortadoğu Projesiyle, Ortadoğu'da Müslüman kanı akıtılmaya devam edilmektedir. Türkiye'nin de parçalanmasına zemin hazırlayan bu projeye karşı bütün Müslüman ve mazlum milletleri birleşmeye çağırıyoruz.

Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanıyım diyen Sayın Başbakanımızı, bu eş başkanlıktan istifaya davet ediyoruz.

Bir Yahudi kuruluşu olan Amerikan Jewish Congressin'in (AJC) Sayın Başbakanımıza verdiği “cesaret madalyasını”  Başbakanımızın geri vermesini istiyoruz. Çünkü, Büyük Ortadoğu Projesi ve bu madalyaya Müslümanların oluk oluk akan kanı ve  gözyaşı bulaşmıştır.

İsrail'in saldırılarına seyirci kalan Arap ülkelerini uyanmaya davet ediyoruz.

Gazze'nin Mısır'a açılan Refah sınır kapısının derhal açılması ve her türlü insani yardımın yapılarak, Türkiye'nin daha etkin bir dış politikayla Filistin'deki, Gazze'deki Müslüman kardeşlerimize sahip çıkmasını bekliyoruz.

Herkesi İsrail ve ABD mallarını boykot etmeye, Filistin ve Gazze'ye yardıma çağırırken;

“Ey Müslüman ve mazlum milletler gün birlik günüdür, zulme karşı birlik olalım.” diyoruz.

İsrail'in Filistin ve Gazze'ye yaptığı saldırılarda hayatlarını kaybeden Müslüman kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, İsrail'i ve işbirlikçilerini kınıyor ve lanetliyoruz.

                                                                      

                                                                                              Bekir AVAN

Şube Başkanı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri