Teklif Kewell'dan son söz Rijkaard'ın

Yöneticilerle görüşen Avustralyalı yıldız, “Sizinle aynı yolda yürümeye devam etmek istiyorum. Kulüp için de uygunsa, burada kalmaya hazırım” dedi ve kontrat uzatma teklifinde bulundu.

Geçen sezon başında İngiliz devi Liverpool'dan transfer edilen Harry Kewell, Sarı-Kırmızılı kulüple yıllık 2 milyon Euro'ya 2 senelik sözleşme imzalamıştı. Kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Avustralyalı yıldızın kontratı Mayıs 2010'da sona erecek.

Ancak Kewell, mukavelesinin bitimine 8 ay kadar bir süre olmasına rağmen yöneticilerle bir araya gelerek sözleşme yenilemeye hazır olduğunu söyledi. İdarecilerle yaptığı görüşmede Galatasaray'da çok mutlu olduğunun altını çizen tecrübeli futbolcu, “İstanbul'da yaşamak fantastik bir duygu. Ailemi çok özlememe rağmen, buradaki ortam çoğu zaman bana her şeyi unutturuyor” dedi.

İndirime de hazır
Galatasaray formasıyla ulaşılması gereken çok daha büyük hedefler olduğunu kaydeden Kewell, “Sizinle aynı yolda yürümeye devam etmek istiyorum. Eğer kulüp için de uygunsa, burada kalmaya hazırım. Siz kaç yıl isterseniz, o kadar daha kalırım” ifadesini kullandı. Yıldız futbolcunun sözleşme ücretinde indirim yapmaya da hazır olduğu belirlendi.

Son söz Rijkaard'ın
Sarı-Kırmızılı idareciler Kewell'ın talebini önümüzdeki günlerde teknik direktör Frank Rijkaard'a iletecek. Hollandalı hocanın onay vermesi halinde Avustralyalı oyuncuya yeni sözleşme önerilecek. 30 yaşındaki futbolcuya senelik 1.5 milyon Euro artı maç başı para ödenmesinin gündeme geldiği kaydedildi.

fanatik

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri