TED Anaokulu ücreti 38 bin TL

Çocuklarını özel okullarda okutmak isteyen veliler için gelecek eğitim-öğretim yılının kayıt başvuruları sürüyor

Eğitim ücretinin yüksekliği ile gündeme gelen, okul yönetiminin ise bu duruma talebin fazlalığını gerekçe gösterdiği TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu’nun 2011-2012 öğretim yılı ücreti 38 bin TL olarak belirlendi.
Anne-babası TED Ankara Koleji mezunu öğrencilerden anaokulu ücreti yüzde 50 indirimle KDV dahil 19 bin TL alınacak. TED Ankara Koleji Vakfı, 2011-2012 eğitim-öğretim yılı için 2007 doğumlu 5 yaş grubu öğrenci kaydedecek. Kontenjan 200 öğrenci olarak belirlendi. Başvuruların kontenjanı aşması halinde kura çekilecek.

Avans isteniyor
Adaylardan kayıt başvurusu sırasında eğitim ücretinin yüzde 30’u avans olarak alınacak. Anne-babası TED Ankara Koleji mezunu olan öğrenciler için 5.700 TL, diğerleri için ise 11.400 TL avans ödenecek. Başvurular 21 Mayıs’a, kura tarihi 31 Mayıs’a kadar. Veliler ayrıntıları okul internet sitelerinden öğrenecek. Bazı özel okullar, kontenjanlarını dolduruncaya kadar kayıt almayı sürdürüyor. İndirimden yararlanmak isteyen velilere okulların internet sitelerinden erken kayıt uyarıları yapılıyor.

 Milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri