TEÇSEN’in Yönetmelik Çığlığı!

TEÇSEN’in Yönetmelik Çığlığı!

 

Teç-Sen-Tüm Eğitim Çalışanları sendikası: "Milli Eğitim  Bakanlığında GİH, YHS, THS ve SHS sınıflarında görev yapan eğitim çalışanlarının sorunlarını çözmek için kurulmuştur.  Bu mücadeleyi verirken, siyasete asla bulaşmayacağını, onun bunun adamı olmayacağını ve gücünü sadece eğitim çalışanlarından alacağını binlerce kez deklare ederek  misyon ve vizyonunu eğitim çalışanlarının huzurunda  oluşturmuştur. Bu sebeple de eğitim çalışanlarının  tek ve gerçek sendikası olarak tüm gücünü ve  enerjisini eğitim çalışanlarına harcamaktadır." Bu  tanımı, vizyonu ve misyonu gerek üyemiz olan eğitim  çalışanları, gerekse yönetim kademesinde bulunan yöneticilerimizin iyi idrak  etmesi gerekmektedir.
 
Bu amaç doğrultusunda, "Görevde Yükselme Sınavlarının Açılması ve Atama ve  Yer Değiştirme Yönetmeliğinin Çıkarılması" konularında; Sayın Bakanımız Ömer  DİNÇER başta olmak üzere, MEB Müsteşarı Sayın Emin ZARARSIZ, MEB Personel  Genel Müdürü Hikmet ÇOLAK, MEB Personel Genel Müdür Yardımcısı Hamza AYDOĞDU ve Sınavlardan Sorumlu Grup  Başkanı Bekir ERDOĞAN ve Sendikalardan Sorumlu Hanefi TERZİ ile görüşmeler  yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.
Önümüzdeki hafta 8-9-10-11 ve 12 Ekim 2012  tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığında son tur  görüşmelerimizi yapıp, eğitim çalışanlarının hakkı ve haklı talebi olan "Görevde Yükselme Sınavlarının Açılması ile Atama ve Yer  Değiştirme Yönetmeliği" çıkarılması konularını çözüme  kavuşturma ve sorun olmaktan çıkarma niyetindeyiz.
Yine, Sendikamızca düzenlenen "Görevde Yükselme Sınavlarının Açılması ve  Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin Çıkarılması" hususlarını içeren "DİLEKÇE  EYLEMİ"ne katılan eğitim çalışanlarını ve  yöneticilerimizi yürekten kutluyoruz. Toplanan dilekçelerde ait olduğu yere  Milli Eğitim Bakanlığına sendikamız tarafından  iletilecektir.
Eğitim çalışanlarının hakkı ve haklı talebi  olan "Görevde Yükselme Sınavları ve Atama Yer Değiştirme Yönetmeliğinin  çıkarılması" konularındaki sendikamızın çözüm  arayışına Milli Eğitim Bakanlığının olumlu yanıt  vermemesi durumunda Sendikamızca, yine eğitim  çalışanlarıyla Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı önünde EYLEM'de olacağız.
TEÇ-SEN GENEL BAŞKANLIĞI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri