Tarım sektöründe yaşanan gelişmeler Tarım TV'den paylaşılacak

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın hazırladığı Web Tarım Televizyonu Afyonkarahisar Tarım İl Müdürlüğü'nde düzenlenen programda tanıtıldı. Tanıtım toplantısında konuşan Tarım İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Tarım TV ile tarım sekt Tarım ve Köyişleri Bakanlığı

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın hazırladığı Web Tarım Televizyonu Afyonkarahisar Tarım İl Müdürlüğü'nde düzenlenen programda tanıtıldı.


Tanıtım toplantısında konuşan Tarım İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Tarım TV ile tarım sektöründe yaşanan gelişmelerin paylaşılmasının amaçladığını söyledi.


İnternet üzerinden yayınlanan Tarım TV sayesinde bakanlığa ait verilerin, kişilerin eğitimine yönelik çalışmaların bütün Türkiye ile paylaşılacağını dile getiren Erdurmuş, 'Bu sebeple bakanlığımız böyle bir sistem ortaya koydu. Bakanlığımızın faaliyetlerinin en temel kısımlarından birisi eğitim ve yayından oluşmak. Bunda da her köye, her haneye ulaşmak güçlükler oluşturuyor. Ancak basın eliyle bu bilgilerin paylaşılması bizim eğitim ve yayın faaliyetlerin amacına ulaşması için büyük bir nimet. Bu projenin tanıtımını bugün burada yaptık. Ben bu çalışmanın ülkemiz tarım ve hayvancılığına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah, kişilerimiz de yeterli oranda faydalanırlar. Bu fayda da ülkemize hem kaliteli ürün, hem güvenli ürün, hem sağlıklı ürün olarak geri dönüşüm sağlanır.' dedi.


Vatandaşların Tarım TV'yi www.tarimtv.gov.tr adresinden izleyebileceğini aktaran Erdurmuş, web ortamında adrese kolaylık ile ulaşılabileceğini ve ileriki aşamalarda muhtemelen uydu yayınlarının da yapılabileceğini bildirdi.

cihan

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri