Taksim'de son durum

Taksim Sıraselviler'de toplanan yüzleri maskeli bir grup, söktükleri kaldırım taşları ve saksılarla yola barikat kurdu. Güvenlik güçleri, yaklaşık 60 kişilik gruba müdahale ederken, göstericiler çevredeki birçok dükkanın da camlarını taş atarak kırdı. Yüz

SIRASELVİLER'DE KALDIRIM TAŞLARINI SÖKEN GRUBA POLİSTEN TAZYİKLİ SUYLA MÜDAHALE

Taksim Sıraselviler'de toplanan yaklaşık 20 kişilik bir grup, yürüyüş yapmak isteyince polis müdahalesiyle karşılaştı. Güvenlik önlemleri alan polis, kaldırım taşlarını söken gruba tazyikli suyla müdahale etti. Müdahale sırasında bazı göstericiler gözaltına alındı.

TAKSİM'E YÜRÜMEK İSTEYEN GRUBA İZİN YOK

Halaskargazi Caddesi'nden Taksim'e yürümek isteyen bir gruba polis izin vermedi.

Cadde üzerinde slogan atarak toplanan yaklaşık 500 kişilik bir grup, Taksim Meydanı'na yürüme teşebbüsünde bulundu.

Çevik kuvvet ekipleri, gruba tazyikli su sıkarak müdahale etti. Ara sokaklara kaçan gruptakiler, polise taş atarak karşılık verdi. Polis ile göstericiler arasındaki kovalamaca ara sokaklarda bir süre devam etti.
Taksim Meydanı ile Şişli bölgesi, bir polis helikopteri tarafından havadan kontrol ediliyor.Bu arada, Halaskargazi Caddesi üzerindeki dükkanların kapalı olduğu gözlendi.

Öte yandan, Pangaaltı'ndan Taksim Meydanı'na yürümek isteyen küçük bir grup da, polisin panzerle su sıkması üzerine dağıldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Şişli'ye gelerek alınan güvenlik önlemlerini yerinde inceledi. Cerrah, ailesi ile Şişli Etfal Hastanesi'nden geldiği öğrenilen 4 yaşındaki ''Elif Buse'' adlı çocuğu severek, çikolata ve oyuncak hediye etti.
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri