Tacizciye tuzak!

İngilizce öğretmeni F.D., kendisini taciz eden R.D.'yi telefonda oyalarken, polise sapığı ihbar etti. Polis tacizciyi suçüstü yakaladı

İngilizce öğretmeni F.D. (34) kendisini ankesörlü telefonlardan arayarak taciz eden tekvando hakemi, evli ve 2 çocuk babası R.D.'yi (36) polise yakalattı.
Özel dershanede görev yapan kadın öğretmen F.D.'yi cep telefonundan arayan bir kişi, cinsel içerikli konuşmalar yapıp taciz etmeye başladı. F.D., aynı kişinin ev telefonundan da aramalarını sürdürüp mesajlar bırakmaya başlayınca savcılığa başvurdu. Yapılan takipte tacizcinin, F.D.'yi 20 ayrı ankesörlü telefondan aradığı saptandı.
Görevlilerin telkiniyle, tacizci en son aradığında oyalamak için sohbet eden F.D., cep telefonundan polisi arayarak durumu bildirdi. Harekete geçen ekipler, tacizcinin kullandığı ankesörlü telefonun bulunduğu yere gitti ve R.D.'yi suçüstü yakaladı. Tekvandocu olan ve karşılaşmalarda hakemlik de yapan R.D., F.D.'den hoşlandığını, arkadaşlık yapmak için aradığını söyledi.
Mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan R.D. hakkında 'cinsel taciz', 'kişinin huzurunu bozmak', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlamasıyla dava açıldı.
F.D., kendisini taciz eden kişinin, birkaç kez tekvando hakemliği yaptığı ortamda karşılaştığı R.D. olduğunu öğrenince şaşırdığını belirterek, “Telefona bakmaya korkar oldum. Cinsel içerikli sözlere dönüşen tacizler sinirlerimi bozuyordu” dedi.

milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri