Süper şölen

Beşiktaş ile F.Bahçe arasında büyük heyecana sahne olacak Süper Kupa maçı öncesinde düzenlenecek şovlar, futbolseverlere keyifli anlar yaşatacak

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan 4. Süper Kupa maçı, düzenlenecek şovlarla futbolseverlere tam anlamıyla bir şölen yaşatacak. İlk kez Türkiye'de düzenlenecek olan ve taraftarlarının stadı tamamen doldurması beklenen dev mücadelenin açılış seremonisinde birbirinden renkli gösteriler yapılacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki UEFA 2009 Finali'nin açılışını gerçekleştiren ekip tarafından hazırlanan ve 156 kişinin görev yapacağı seremoni öncesinde, helyum balonlu trapezci, tribünlerin üzerinde dolaşarak nefes kesici bir şov yapacak. Seremonide Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinin gençlik geliştirme programlarında eğitim gören yıldız adayları ile 15 yaş altı bayan futbolcular da yer alacak. Maç öncesi İstiklal Marşı'nı, ünlü tenor Hakan Aysev seslendirecek.

KUPA İKİ EFSANENİN ELİNDE
Ayrıca Süper Kupa sponsorları TTNet, Teknosa ve Clear Men tarafından stat etrafında kurulacak özel alanlarda eğlenceli oyunların yanı sıra sürpriz hediyeler de iki takımın taraftarlarını bekliyor olacak. İki ezeli rakibin müzesine götürebilmek için kıyasıya bir mücadele sergileyeceği Süper Kupa ise sahaya maç öncesi Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin unutulmaz isimleri, Milli Takım antrenörleri Metin Tekin ve Oğuz Çetin'in ellerinde gelecek.
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri