Sırada kim var

G.Saray'da Cemal Nalga depreminin artçı sarsıntıları sürüyor... Takımın idari ve teknik heyetinden Mert Uyguç, Okan Çevik, Cengiz Karadağ ve Koray Mincinozlu'nun görevlerine son verilmesinin ardından, dün de erkek basketbol şubesinden sorumlu yönetici Yiğ

Skandalın ortaya çıkmasından sonra camianın 'istifa et' baskılarına dayanamayan Şardan, “İstifamın gerekçesi tüm Galatasaray camiasını çok rencide eden Cemal Nalga olayıdır” diyerek görevi bıraktı. Cemal Nalga olayından hiçbir şekilde haberi olmadığını ifade eden Şardan, “Tüm Galatasaray camiasından ve Türk spor kamuoyundan içtenlikle özür dilerim” dedi.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu da, Cemal Nalga skandalı nedeniyle olağanüstü toplanma kararı aldı. 25 Kasım Çarşamba günü basına kapalı yapılacak oturuma, kulübün eski başkanları da çağrıldı.

Ayrıca, kulüp başkanı Adnan Polat da yönetim kurulu üyeleriyle bugün olağanüstü toplantı yapacak. Toplantıda, Yiğit Şardan'ın istifası görüşülecek. Bu arada, Yiğit Şardan'ın istifasına rağmen sarı kırmızılı kulüpte suların durulmadığı, yönetim kurulu ve divan kurulu toplantılarından sonra da istifaların olabileceği ifade ediliyor. Öte yandan 2. başkan Mehmet Helvacı, yönetimin olağanüstü kongre kararı alması gibi bir durumun olmadığını söyledi.

Çok cüretkâr buldum

BASKETBOL Federasyonu Bakanı Turgay Demirel, Galatasaray Cafe Crown'daki Cemal Nalga skandalı için, “Çok üzücü bir olay. Bazı kişilerin yaptığı tavrı çok cüretkar bir tavır olarak değerlendiriyorum” dedi. Demirel, burada federasyona yanlış bir bilgilendirmenin yapıldığını vurgulayarak, “Disiplin Kurulu bu olayı enine boyuna en kısa sürede değerlendirecek. Onların adına bir şey diyemem ama en kısa sürede sonuçlandırılması gerektiğini ifade ettim. Sanıyorum en genç pazartesi gününe kadar bir karara varırlar” diye konuştu. Öte yandan, Galatasaray Cafe Crown'un antrenör ve idarecileri bugün Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'na savunlamalarını verecek.

hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri