Sınav görevlileri işlemlerini internetten yapacak

ÖSYM tarafından yapılan tüm sınavlar için görevli atama işlemleri internet üzerinden yürütülecek. Görevli olmak isteyen adaylara (okulları ve üniversiteleri aracılığıyla), ÖSYM tarafından herhangi bir belge gönderilmeyecek. Ve tüm görevlendirmeler sınavla

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) bir açıklama yayınlayarak sınavlarda görev almak isteyenlere artık görevlendirme belgeleri göndermeyeceğini bildirdi. Ve görevli atama işlemlerinin http://gis.osym.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacağını duyurarak, adaylara bu adresi takip etmeleri gerektiği uyarısında bulundu.
 

'Sınav günü gelmeyen bir daha görevlendirilmeyecek'
 

Yaklaşan ÜDS ve YGS'de görev alacak adayların başvurularını onaylaması gerektiğinin de hatırlatıldığı açıklamada, başvurusunu onayladığı halde sınav günü gelmeyenlerin daha sonraki sınavlarda görevlendirilmeyeceği vurgulandı: "http://gis.osym.gov.tr sistemi, ÜDS için 15.03.2011 tarihinde, YGS için 17.03.2011 tarihinde tüm görevlilere açılacak. Görevlilerin şifreleri ile sisteme girip görev yerlerini öğrenmeleri ve ÜDS için 16.03.2011 tarihine kadar, YGS için 20.03.2011 tarihine kadar görevlerini onaylamaları veya iptalleri bildirmeleri gerekiyor. Bu tarihe kadar onaylarını tamamlamayan görevlilerin yerlerine ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri tarafından yeni görevliler atanacak. Görevini onayladığı halde sınav günü görev yerine gelmeyen veya geç gelen görevlilere daha sonra merkezimiz tarafından yapılacak sınavlarda görev verilmeyecek. Bundan sonraki tüm görevlendirmeler internet üzerinden yapılacağı ve sınavlardan 10 gün önce duyurulacağı için tüm görevlilerimizin http://gis.osym.gov.tr adresini takip etmeleri ve onay işlemlerini zamanında yapmaları önemle rica olunur."

hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri