Şike iddiası

Küme düşecek son takım bu akşam belli olacak... Fakat maçların başlamasına saatler kala şok bir iddia ortaya atıldı...

Antalyaspor taraftar sitesinde yer alan haberde 'Konya'nın teşvik primi yola çıktı' başlığıyla verilen haberde Konyaspor'un Ankaragüçlü oyuncularla temasa geçtiğini iddia etti.

İşte iddianın tamamı:

"KONYA'nın TEŞVİK PRİMİ YOLA ÇIKTI

Antalyaspor'un küme düşmesi için her türlü yola başvuran Konyaspor'un bir haftadır gündemde olan teşvik primi yola çıktı. Ankaraspor maçından 3 puan garantisi olan Konyaspor, kırmızı-beyazlı ekibimizin rakibi olan Ankaragücü forması giyen futbolcularla temas kurmayı geçtiğimiz günlerde başardı.

Konyaspor, çeşitli menajerler ve aracılarla Ankaragüclü futbolculara kişi başına 50 bin YTL teklif ettiği ancak sarı-lacivertli kulübün kaptanı Ceyhun'un takım arkadaşları ile toplantı yaparak böyle bir çirkin tezgahın içerisinde olmayacakları kararı aldığı ve bu kararı Konyaspor için aracılık yapan şahıslara bildirdikleri öğrenildi.

Ceyhun ve takım arkadaşlarının onurlu davranışlarına aldırış etmeyen Konyaspor yetkilileri bu gece ellerinde para dolusu çanta ile yola çıktıkları belirtildi.

Teşvik primini Antalya'ya getiren kişilerin Anıl Tontu ve Hakan Yuca ismini kullanan Alper Gökdemir adlı menajerler olduğu ayrıca bu çirkin tezgahın arkasında eski Konyaspor yöneticisi Hasan Dağlı'nın bulunduğu iddia edildi. Ankaragücü'nün eski başkanı Cemal Aydın'ın da bu çirkin tezgaha destek verdiği öne sürüldü."
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri