Sevgililere kampanya yarışı

Yaklaşan Sevgililer Günü'nü fırsat bilen pek çok firma, tüketicileri kampanyalarla cezbedecek...

HER yıl sokakların, vitrinlerin ve eğlence mekanlarının kalplerle süslenmesine neden olan 14 Şubat Sevgililer Günü, piyasayı canlandıracak. Sevgililer Günü için hazırlanan pek çok firma, özel kampanyalar başlattı. Kuyumdan spora, konfeksiyondan estetiğe kadar birçok hizmet ve ürün için Sevgililer Günü'ne özel indirim ve promosyonlar düzenlendi. Firmalar ürünlerini her gelir grubuna göre hazırladı. Bazı spor salonlarında ikinci kişiye yüzde 50 indirim yapılırken; konfeksiyonda indirim oranları yüzde 70'i buluyor. Bunun yanı sıra bazı zayıflama ve estetik merkezlerinde fiyatlar 2 bin 500 liradan bin 500 liraya düşerken; tektaş pırlantalarda yüzde 40'a varan indirimler ve taksit imkanları sunuluyor. 800 liralık tektaş yüzüklerinfiyatı 480 liraya düştü. Tektaşlar 7 bin liraya varan fiyatlarla satılıyor. Kırmızı gül fiyatları da şimdiden belirlendi. Sevgilisine gül alacaklar en az 10 lirayı gözden çıkaracak.

5 yıldızlı oteller 14 Şubat'a hazır
Sevgililer Günü için lüks oteller de hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Oteller; romantik parçaların eşlik ettiği mum ışığında yenen akşam yemeğinin ardından, 5 yıldızlı bir gece yaşamayı arzu eden müşterileri için farklı alternatifler sunuyor. Lüks otellerde canlı müzik eşliğinde yemek kişi başına 55 liradan başlıyor. En yüksek yemek fiyatı ise 2 kişilik 500 lira. otellerde her bütçeye göre seçenek bulunuyor.

Kandil nedeniyle tarih değiştirildi
14 Şubat'ın Mevlid Kandili'ne denk gelmesi nedeniyle, bazı otellerSevgililer Günü kutlamalarını 12 ve 13 Şubat'a kaydırdı. Bazı oteller de gün değişikliği yapmadı. 14 Şubat'ın pazartesi gününe denk gelmesini fırsat bilen birçok otel ise, hafta sonu ile birlikte 3 günlük paketprogramlar hazırladı. Normal günlerdeki oda fiyatlarının altındakampanyalar düzenleyen otellerde değişik indirim ve taksit seçenekleri sunuluyor.
takvim

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri