Seri katil cinayetleri neden işlediğini anlattı

Üç kişiyi öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı seri katil yakalandı ve ilk ifadesi alındı...

İzmir'de işlenen 3 cinayetin, Bodrum'da yakalanan katil zanlısı H.A'nın ilk ifadesinde, suçunu itiraf ettiği, öldürdüğü kişileri tanımadığı ve para için cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi.

Zanlı ilk ifadesinde, ''Öldürdüğüm üç kadını da tanımıyorum. Parasız kalmıştım, üzerlerinde ne varsa aldım. Bir kez bu işe başlamıştım, ya yakalanacaktım, ya da vurmaya devam edecektim. Bodrum'da 3 yıl önce tanıştığım kadın bana çok kötülükler yaptı, bunu şimdi anlatamam. O yüzden kadınlara olan güvenim kalmadı. Bodrum'a onu bulmaya geldim. Bulsaydım ona da sıkacaktım. Daha sonra burada iş bulup çalışmak istiyordum. Ama yakalanmam iyi oldu." dedi.

Sevgilim uyuşturucuya alıştırdı
H.A., polislerin verdiği çay ve sigarayı içerken, Bodrum'daki sevgilisinin kendisini uyuşturucuya alıştırdığını, parasını yediğini ve sonra da kapı önüne koyduğunu söylediği belirtildi.

H.A İzmir polisinin başarılı operasyonu ele geçirilmişti. Zanlının saklanmasını önlemek için yanlış robot resmi çizdirmişti.

3 cinayetin zanlısı İzmir'e getirildi
İzmir'de peş peşe işlenen 3 cinayetin zanlısı olan, Bodrum'da yakalanan H.A. İzmir'e getirildi.

İzmir'den giden uzman polis ekibi tarafından alınan H.A'nın İzmir Emniyet Müdürlüğüne girişi sırasında çevik kuvvet ekipleri ve sivil polisler çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Üzerinde çelik yelek bulunan H.A, gazetecilerin cinayetle ilgili sorularına cevap vermedi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplanan vatandaşlar, zanlı H.A'ya tepki gösterdi.

Zanlının cinayet işlerken kullandığı silahını Bodrum'da bir restorandan çaldığı, yaşadığı Bodrum'dan bir hafta önce İzmir'e geldiği ve cinayetleri işlediği öğrenildi.

Balçova'da cinayetlerin işlendiği sokaklara yaklaşık 300 metre uzakta ailesi yaşayan zanlının cinayetleri işledikten sonra yaya olarak evine gittiği ve gasbettiği çantaları saklamak üzere yanında poşet bulunduğunu öne sürüldü.

Kamera görüntülerinden faydalandı
Cinayet bürosu ekiplerinin son cinayetin işlendiği Fevzipaşa Bulvarı'nda bulunan dükkanların güvenlik kamerası kayıtlarını incelediği, görüntülerden birinde polisi görünce telaşlanan kişiden şüphelenildiği, bu kişi üzerinde yoğunlaşıldığı, zanlının ilk kamera görüntülerinin bunlar olduğu bildirildi.

Zanlının Bodrum'da yakalandığında üzerinde 600 lira ve 200 dolar bulunduğu, pasaport olmadığı belirtildi.

http://www.ensonhaber.com/seri-katil-cinayetleri-neden-isledigini-anlatti.html

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri