Selden zarar görenler için yardım hesabı açıldı

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, kentte yaşanan sel felaketinin ardından, selden zarar görenler için yardım hesabı açıldığını bildirdi.

Cinel, yaptığı yazılı açıklamada, yaşanan büyük sel felaketinin ardından belediyenin, Giresun halkı ile büyük bir dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan Giresunluların talebi üzerine afet yardım hesabı açma kararı aldıklarını belirtti.

Tüm Giresunluların yanlarında olduğunu hissetmenin büyük bir moral kaynağı oluşturduğunu ifade eden Cinel, açıklamasında şunları dile getirdi:
“Selden zarar görenler için yardım hesabı açıldı. Yaşanan sel felaketinin ardından kentimizin hem alt yapısı hem de üst yapısı büyük hasar gördü. Tüm imkanlarımızı seferber ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fakat belediyemizin kendi imkanlarıyla bu zararın altından kalkması mümkün değil. Birçok duyarlı hemşehrimizin talebi üzerine, biz de bir afet yardım hesabı açma kararı aldık. Halkımızla dayanışma içerisinde çalışmak bize aynı zamanda moral kaynağı da oluyor.”

Belediye adına Ziraat Bankası Giresun Şubesi'nde açılan hesap numaraları şöyle: “TL Hesabı: 38657430–5013, Dolar Hesabı: 38657430-5015, Avro Hesabı: 38657430-5016”
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri