Sarıgül Eğitimcilerden Özür Dilemelidir

Eğitim-Bir-Sen, CHP’li Sarıgül ve beraberindeki partililerin okulda propaganda yapmak istemelerine izin vermeyen ve görevini yapan okul müdürüne hakaret edilmesine tepki gösterdi.

Sarıgül Eğitimcilerden Özür Dilemelidir

 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve beraberindeki partililerin Beyoğlu Hüvviyet Bekir İlkokulu’na gidip okulda siyasi propaganda yapmaya kalkmaları ve okul müdürünün buna izin vermemesi üzerine müdüre hakaret etmeleri hadisesinde okul müdürü kesinlikle doğru olanı yapmıştır diyen Eğitim-Bir-Sen İstanbul 6 No’lu Şube Başkanı İdris Şekerci, “Kimse kızmasın müdür görev ve sorumluluğunu yerine getirmiştir” dedi.

Şekerci, “Mustafa Sarıgül’ün şov yapmak için ders saatinde her hangi bir izin almaksızın elini kolunu sallayarak okula girmeye çalışmasının normal karşılanacak bir tarafı yoktur. Basına yansıyan görüntüler seçim stresi dolayısıyla ne yapacağını şaşırmış bir adayın ve etrafındakilerin ne kadar mantıksız işler yapabileceğini göstermesi bakımından hakikaten ibret vericidir. Okulla köy kahvesinin, halk pazarının arasındaki farkı ayırması gereken siyasetçiye, birilerinin okulun CHP ilçe örgütü olmadığını anlatması gerekir” şeklinde konuştu.

Okul Müdürüne; "seni her an görevden alabilirim", "senin görevin masanda oturmak"  tarzından tehditler savurmak, anakent yönetimine talip olan bir adayın ve temsil ettiği siyasi zihniyetin ne kadar despotik davranabileceğine de işaret etmektedir diyen Şekerci, “Kendisine emanet edilen çocukların sorumluluğunu yerine getiren bir müdürü; siyasi şova ve çocukları kobay olarak kullanmaya izin vermedi diye militanlıkla suçlamak, idrak suyu pıhtılaşmış bir kafa yapısının eseridir” diye tespitte bulundu.

 

Şube Başkanı İdris Şekerci; Eğitim-Bir-Sen olarak Mustafa Sarıgül’ü uyarıyor, okulları yolgeçen hanına çevirmeye dönük hoyratça davranışlarından vaz geçmeye, görevini yerine getirdiği için rencide ettiği okul müdürü başta olmak üzere öfkesini kazandığı bütün eğitimcilerden özür dilemeye davet ediyoruz dedi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri